A fény fiai

Cesar Vidal - A fény fiai

1778-ban egy kis bajor városkában különös levél akad Wilhelm Koch detektív kezébe. Titokzatos aláírója, egy bizonyos Spartacus gyűlölettel és keserűséggel teli hangon beszél a társadalmi igazságtalanságokról és a társadalmi rend lerombolását sürgeti. Koch élete legrejtélyesebb ügyével szembesül, nyomozásában segítségül hívja Lebendig professzort, a grafológus tudóst, majd ketten erednek egy titokzatos összeesküvés nyomába. A szálak a szabadkőműves-páholyokba, az Illuminátusok rendjéhez vezetnek, akik nem riadnak vissza sátánista mágiától, gyilkosságoktól a történelmet felforgató tervük végrehajtása érdekében. Pár évvel később, 1793-ban egy párizsi téren a guillotine elválasztja XVI. Lajos koronás fejét a testétől… Vajon mi köze a két eseménynek egymáshoz? Kiderül César Vidal lélegzetelállítóan izgalmas regénvéből, amelyben a fikció szövi a történelmi valóságot nem is mindig nélkülöző hálót. Mert A fény fiai ügyesen egyensúlyoz kaland és valóság között, a gyanútlan olvasó pedig egy remek detektívregényt tart a kezében, amelyben ha nem is győz a végső igazság, két örökbecsű emberi érték nem pusztul el: a barátság és a becsület.A Könyv Magyarul!


Letöltések A fény fiai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fény fiai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  278
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789636892715
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2207078 / 1062948  TAGS:
  Online A fény fiai ebook, könyvet A fény fiai FB2, Download A fény fiai PDF , Download A fény fiai MOBI, Online A fény fiai könyvet, ingyenes letöltések A fény fiai IPhone, Online könyvet A fény fiai PDF, ingyenes A fény fiai DJVU, ingyenes letöltések A fény fiai TXT, letöltések A fény fiai RTF, Online A fény fiai FB2 , e-könyvet A fény fiai letöltések TXT, ingyenes A fény fiai letöltések könyvet, e-könyvet A fény fiai download MOBI, letöltések A fény fiai IPad, olvas A fény fiai MOBI, olvas A fény fiai DOC, ingyenes A fény fiai AWZ, Download e-könyvet A fény fiai iPad , ingyenes A fény fiai DJVU, Download A fény fiai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fény fiai DVD, olvas A fény fiai TXT, Book A fény fiai letöltések DJVU, A fény fiai letöltések könyvet ingyenes, A fény fiai letöltések könyvet pdf ingyenes, A fény fiai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fény fiai pdf ingyenes, A fény fiai letöltések könyvet epub ingyenes, A fény fiai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply