A fény evangéliuma


Ezt a könyvet életművemet záró testamentumnak szánom. Kilencvenöt évesen teszem le embertársaim elé, a III. évezred elején. Aki kozmikus missziót vállal, megszűnik személyes célokra törekedni. Létének gyökerei kiszakadnak a gyakorlati élet talajából. Cselekedeteinek indítóokát az anyagba vakult átlag nem értheti. A belső hang, amely tetteit irányítja, nem tűri többé a szellemi éretlenség önző kis idilljeit, ehelyett a nyílegyenes ösvényre tereli. A hétköznapi ember szükségszerű programja már nem érvényes rá. A világban idegenné, otthontalanná – éppen ezért szabaddá válik. Életkörülményei különlegesek, szabály felettiek, sémába nem illeszthetők. A misszió a szüntelen áldozatok és erőfeszítések ösvénye, de a kevesebbért minden mozzanatában többet fizet. Aki egész lényét e messiási tűzfolyamba vetette, annak akarata tántoríthatatlanná, bizalma kétely nélkülivé izzik, s az áldozati lángon elégett énjéért az egyetlen valóságot, a szenvedély és halál emésztő nyugtalanságáért a halhatatlanság bizonyosságát és békességét kapja cserébe.A Könyv Magyarul!


Letöltések A fény evangéliuma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fény evangéliuma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  204
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9635289197
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2082461 / 1008112  TAGS:
  Online A fény evangéliuma ebook, könyvet A fény evangéliuma FB2, Download A fény evangéliuma PDF , Download A fény evangéliuma MOBI, Online A fény evangéliuma könyvet, ingyenes letöltések A fény evangéliuma IPhone, Online könyvet A fény evangéliuma PDF, ingyenes A fény evangéliuma DJVU, ingyenes letöltések A fény evangéliuma TXT, letöltések A fény evangéliuma RTF, Online A fény evangéliuma FB2 , e-könyvet A fény evangéliuma letöltések TXT, ingyenes A fény evangéliuma letöltések könyvet, e-könyvet A fény evangéliuma download MOBI, letöltések A fény evangéliuma IPad, olvas A fény evangéliuma MOBI, olvas A fény evangéliuma DOC, ingyenes A fény evangéliuma AWZ, Download e-könyvet A fény evangéliuma iPad , ingyenes A fény evangéliuma DJVU, Download A fény evangéliuma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fény evangéliuma DVD, olvas A fény evangéliuma TXT, Book A fény evangéliuma letöltések DJVU, A fény evangéliuma letöltések könyvet ingyenes, A fény evangéliuma letöltések könyvet pdf ingyenes, A fény evangéliuma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fény evangéliuma pdf ingyenes, A fény evangéliuma letöltések könyvet epub ingyenes, A fény evangéliuma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply