A Fény emlékezete II.


És történt pedig azokban a napokban, ahogy már korábban is megtörtént és majdan meg fog történni, hogy súlyos Sötét borult a földre és elnehezítette az emberek szívét. Pusztulni kezdett minden, ami zöld, és elhalt a remény.
Charal Drianan te Calamon: A Sárkány-ciklus

Merrilor mezején azért gyűltek egybe a nemzetek fejedelmei, hogy felsorakozzanak Rand alThor mögött, vagy éppenséggel azért, hogy megakadályozzák, amit tenni készül. Talán az őrület jele, talán az emberi faj utolsó reménysugara az, hogy Rand le akarja törni a Sötét Úr tömlöcének pecsétjeit.
Egwene, az Amyrlin-trón az előbbit tartja valószínűbbnek. Végveszélybe került az egész emberiség. Valamennyiük sorsa Shayol Ghulban dől majd el.

Az Idő Kereke sorozat immár húsz éve több mint negyvenmillió olvasót nyűgözött le. A történetet harminckét nyelvre fordították le. A Fény emlékezetében tanúi lehetünk annak, ahogy ez a megragadó, fantasztikus mestermű eljut a drámai végkifejletéhez.
A neves fantasy szerző, Brandon Sanderson a 2007-ben elhunyt Robert Jordan jegyzeteire és kéziratának részeire támaszkodva onnan folytatta a történetet, ahol Jordan abbahagyta. Munkája során számíthatott Jordan özvegyére, Harriet McDougalre, aki szerkesztőként működött közre férje könyveinek az elkészítésében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Fény emlékezete II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Fény emlékezete II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  680
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789633950241
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2494657 / 1113272
  Series:


  TAGS:
  Online A Fény emlékezete II. ebook, könyvet A Fény emlékezete II. FB2, Download A Fény emlékezete II. PDF , Download A Fény emlékezete II. MOBI, Online A Fény emlékezete II. könyvet, ingyenes letöltések A Fény emlékezete II. IPhone, Online könyvet A Fény emlékezete II. PDF, ingyenes A Fény emlékezete II. DJVU, ingyenes letöltések A Fény emlékezete II. TXT, letöltések A Fény emlékezete II. RTF, Online A Fény emlékezete II. FB2 , e-könyvet A Fény emlékezete II. letöltések TXT, ingyenes A Fény emlékezete II. letöltések könyvet, e-könyvet A Fény emlékezete II. download MOBI, letöltések A Fény emlékezete II. IPad, olvas A Fény emlékezete II. MOBI, olvas A Fény emlékezete II. DOC, ingyenes A Fény emlékezete II. AWZ, Download e-könyvet A Fény emlékezete II. iPad , ingyenes A Fény emlékezete II. DJVU, Download A Fény emlékezete II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Fény emlékezete II. DVD, olvas A Fény emlékezete II. TXT, Book A Fény emlékezete II. letöltések DJVU, A Fény emlékezete II. letöltések könyvet ingyenes, A Fény emlékezete II. letöltések könyvet pdf ingyenes, A Fény emlékezete II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Fény emlékezete II. pdf ingyenes, A Fény emlékezete II. letöltések könyvet epub ingyenes, A Fény emlékezete II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply