A Fény emlékezete I.


És történt pedig azokban a napokban, ahogy már korábban is megtörtént és majdan meg fog történni, hogy súlyos Sötét borult a földre és elnehezítette az emberek szívét. Pusztulni kezdett minden, ami zöld, és elhalt a remény.
Charal Drianan te Calamon: A Sárkány-ciklus

Merrilor mezején azért gyűltek egybe a nemzetek fejedelmei, hogy felsorakozzanak Rand alThor mögött, vagy éppenséggel azért, hogy megakadályozzák, amit tenni készül. Talán az őrület jele, talán az emberi faj utolsó reménysugara az, hogy Rand le akarja törni a Sötét Úr tömlöcének pecsétjeit.
Egwene, az Amyrlin-trón az előbbit tartja valószínűbbnek. Végveszélybe került az egész emberiség. Valamennyiük sorsa Shayol Ghulban dől majd el.

Az Idő Kereke sorozat immár húsz éve több mint negyvenmillió olvasót nyűgözött le. A történetet harminckét nyelvre fordították le. A Fény emlékezetében tanúi lehetünk annak, ahogy ez a megragadó, fantasztikus mestermű eljut a drámai végkifejletéhez.
A neves fantasy szerző, Brandon Sanderson a 2007-ben elhunyt Robert Jordan jegyzeteire és kéziratának részeire támaszkodva onnan folytatta a történetet, ahol Jordan abbahagyta. Munkája során számíthatott Jordan özvegyére, Harriet McDougalre, aki szerkesztőként működött közre férje könyveinek az elkészítésében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Fény emlékezete I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Fény emlékezete I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  712
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789633950234
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2494655 / 1113271
  Series:


  TAGS:
  Online A Fény emlékezete I. ebook, könyvet A Fény emlékezete I. FB2, Download A Fény emlékezete I. PDF , Download A Fény emlékezete I. MOBI, Online A Fény emlékezete I. könyvet, ingyenes letöltések A Fény emlékezete I. IPhone, Online könyvet A Fény emlékezete I. PDF, ingyenes A Fény emlékezete I. DJVU, ingyenes letöltések A Fény emlékezete I. TXT, letöltések A Fény emlékezete I. RTF, Online A Fény emlékezete I. FB2 , e-könyvet A Fény emlékezete I. letöltések TXT, ingyenes A Fény emlékezete I. letöltések könyvet, e-könyvet A Fény emlékezete I. download MOBI, letöltések A Fény emlékezete I. IPad, olvas A Fény emlékezete I. MOBI, olvas A Fény emlékezete I. DOC, ingyenes A Fény emlékezete I. AWZ, Download e-könyvet A Fény emlékezete I. iPad , ingyenes A Fény emlékezete I. DJVU, Download A Fény emlékezete I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Fény emlékezete I. DVD, olvas A Fény emlékezete I. TXT, Book A Fény emlékezete I. letöltések DJVU, A Fény emlékezete I. letöltések könyvet ingyenes, A Fény emlékezete I. letöltések könyvet pdf ingyenes, A Fény emlékezete I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Fény emlékezete I. pdf ingyenes, A Fény emlékezete I. letöltések könyvet epub ingyenes, A Fény emlékezete I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply