A fenntartható turizmus fejlesztése

 - A fenntartható turizmus fejlesztése

Ez a szakkönyv hatékony gyakorlati segítséget nyújt a turizmussal foglalkozó felsőoktatási intézmények, valamint a turizmus fejlesztésében érdekelt köz- vagy magánszervezetek számára. Haszonnal forgathatják regionális idegenforgalmi bizottságokban, önkormányzatoknál, különböző civil szervezetekben és szakmai egyesületekben tevékenykedő szakemberek, de nélkülözhetetlen olvasmány a turizmusban érdekelt magánvállalkozók számára is. A mű érinti a turizmus szerepét napjaink világgazdaságában, és hasznos információkkal szolgál a turizmus különböző trendjeiről, és a fenntartható turizmussal kapcsolatos alapvető koncepciókról. Kitér a turizmus és a helyi közösség viszonyára, segít a helyi turizmus fejlesztésének tervezésében, a tervek megvalósításában és a turizmus fenntarthatóságának megőrzésében. Külön fejezet foglalkozik a turizmus menedzselésének problémáival, és az ezekre vonatkozó megoldási lehetőségekkel. A kötet függeléke számos a turizmussal kapcsolatos WTO-rendelkezést és iránymutatást valamint tervezési modelleket és egyéb segédanyagokat tartalmaz. A kötet fenntartható turizmusról hozott nemzetközi példái könnyen adaptálhatók a helyi viszonyokra, így országunk egyes régióinak, területeinek vagy településeinek fejlettségi szintjére. Minden fejezet végén kérdéssorok találhatók, amelyek megválaszolása segít felmérni a helyi viszonyokat és kialakítani a megfelelő terveket.A Könyv Magyarul!


Letöltések A fenntartható turizmus fejlesztése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fenntartható turizmus fejlesztése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  185
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  510 gr
  ISBN:
  9789637910647
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2000
  Árukód:
  2095675 / 1056081
  Formátum:


  TAGS:
  Online A fenntartható turizmus fejlesztése ebook, könyvet A fenntartható turizmus fejlesztése FB2, Download A fenntartható turizmus fejlesztése PDF , Download A fenntartható turizmus fejlesztése MOBI, Online A fenntartható turizmus fejlesztése könyvet, ingyenes letöltések A fenntartható turizmus fejlesztése IPhone, Online könyvet A fenntartható turizmus fejlesztése PDF, ingyenes A fenntartható turizmus fejlesztése DJVU, ingyenes letöltések A fenntartható turizmus fejlesztése TXT, letöltések A fenntartható turizmus fejlesztése RTF, Online A fenntartható turizmus fejlesztése FB2 , e-könyvet A fenntartható turizmus fejlesztése letöltések TXT, ingyenes A fenntartható turizmus fejlesztése letöltések könyvet, e-könyvet A fenntartható turizmus fejlesztése download MOBI, letöltések A fenntartható turizmus fejlesztése IPad, olvas A fenntartható turizmus fejlesztése MOBI, olvas A fenntartható turizmus fejlesztése DOC, ingyenes A fenntartható turizmus fejlesztése AWZ, Download e-könyvet A fenntartható turizmus fejlesztése iPad , ingyenes A fenntartható turizmus fejlesztése DJVU, Download A fenntartható turizmus fejlesztése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fenntartható turizmus fejlesztése DVD, olvas A fenntartható turizmus fejlesztése TXT, Book A fenntartható turizmus fejlesztése letöltések DJVU, A fenntartható turizmus fejlesztése letöltések könyvet ingyenes, A fenntartható turizmus fejlesztése letöltések könyvet pdf ingyenes, A fenntartható turizmus fejlesztése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fenntartható turizmus fejlesztése pdf ingyenes, A fenntartható turizmus fejlesztése letöltések könyvet epub ingyenes, A fenntartható turizmus fejlesztése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply