A féltékenység

Paul Hauck - A féltékenység

Aki nem szeret, az nem is lehet féltékeny, hiszen közömbös neki, vajon a párja figyelemre méltat-e másokat vagy sem. Létezik azonban a féltékenységnek egy végletes formája, a ,,zöld szemű szörny": a leggyötrőbb érzések egyike, ami sokak életét megkeseríti, sőt tönkreteszi.
A szüntelen gyanakvás, a bizalmatlanság légköre idővel a legbensőségesebb kapcsolatot is megmérgezi. Mi az oka annak, hogy egyesek érzelmileg teljesen birtokolni akarják a társukat? Hogy teljesen ki akarják sajátítani maguknak? Hogy már-már tettlegességre vetemednek, ha párjuk akár csak rámosolyog egy idegenre?
Paul Hauck, a népszerű amerikai pszichiáter okos és megszívlelendő tanácsokkal szolgál a féltékenység ellen -annak is, aki érzi, és annak is, aki tűri.A Könyv Magyarul!


Letöltések A féltékenység ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A féltékenység ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  143
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9789633551226
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2502638 / 1116688
  Translator:


  TAGS:
  Online A féltékenység ebook, könyvet A féltékenység FB2, Download A féltékenység PDF , Download A féltékenység MOBI, Online A féltékenység könyvet, ingyenes letöltések A féltékenység IPhone, Online könyvet A féltékenység PDF, ingyenes A féltékenység DJVU, ingyenes letöltések A féltékenység TXT, letöltések A féltékenység RTF, Online A féltékenység FB2 , e-könyvet A féltékenység letöltések TXT, ingyenes A féltékenység letöltések könyvet, e-könyvet A féltékenység download MOBI, letöltések A féltékenység IPad, olvas A féltékenység MOBI, olvas A féltékenység DOC, ingyenes A féltékenység AWZ, Download e-könyvet A féltékenység iPad , ingyenes A féltékenység DJVU, Download A féltékenység e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A féltékenység DVD, olvas A féltékenység TXT, Book A féltékenység letöltések DJVU, A féltékenység letöltések könyvet ingyenes, A féltékenység letöltések könyvet pdf ingyenes, A féltékenység pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A féltékenység pdf ingyenes, A féltékenység letöltések könyvet epub ingyenes, A féltékenység ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply