A felszín alatt

Michel Faber - A felszín alatt

Isserley, aki egy másik világból érkezett földünkre néhány társával, fáradhatatlanul járja Skócia útjait, "megfelelő" stopposokra vadászva. Faber lépésről lépésre bontja ki a jellemeket, a helyzetet, s mire teljes képet kapunk Isserleyről, már el is pusztult. A stopposok kidolgozott, tipikusnak nevezhető jellemek, pszichológiailag megalapozott önálló kis történetet képvisel mindegyik. A Felszín alatt nem igazán horror, nem igazán sci-fi, mégis mind a kettő. Örök irodalmi témát fejt ki: az emberi lét paradoxonját. Felveti a kérdést, mi is teszi igazán emberré az embert? Attól vagyunk emberek, hogy embernek nevezzük magunkat? Vagy attól, hogy le tudunk győzni más fajokat? Attól, hogy otthont teremtünk magunknak? Vagy attól, hogy a természet gyermekei maradunk? Esetleg attól, hogy kommunikálunk? Ezek alapján sem a földi emberek, sem a regényben szereplő idegen, magukat embernek nevező lények nem felelnek meg igazán az ember-képnek: egyik sem "emberebb" a másiknál. Az idegenek társadalma felsőbbrendűnek tartja magát, lenézi az embereket (akiket vodseleknek neveznek), ugyanakkor az ő társadalmuk a legszörnyűbb, legigazságtalanabb társadalmi berendezkedés.A Könyv Magyarul!


Letöltések A felszín alatt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A felszín alatt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  288
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789639526006
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2151148 / 1104481
  Series:


  TAGS:
  Online A felszín alatt ebook, könyvet A felszín alatt FB2, Download A felszín alatt PDF , Download A felszín alatt MOBI, Online A felszín alatt könyvet, ingyenes letöltések A felszín alatt IPhone, Online könyvet A felszín alatt PDF, ingyenes A felszín alatt DJVU, ingyenes letöltések A felszín alatt TXT, letöltések A felszín alatt RTF, Online A felszín alatt FB2 , e-könyvet A felszín alatt letöltések TXT, ingyenes A felszín alatt letöltések könyvet, e-könyvet A felszín alatt download MOBI, letöltések A felszín alatt IPad, olvas A felszín alatt MOBI, olvas A felszín alatt DOC, ingyenes A felszín alatt AWZ, Download e-könyvet A felszín alatt iPad , ingyenes A felszín alatt DJVU, Download A felszín alatt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A felszín alatt DVD, olvas A felszín alatt TXT, Book A felszín alatt letöltések DJVU, A felszín alatt letöltések könyvet ingyenes, A felszín alatt letöltések könyvet pdf ingyenes, A felszín alatt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A felszín alatt pdf ingyenes, A felszín alatt letöltések könyvet epub ingyenes, A felszín alatt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply