A Félőlény

Békés Pál - A Félőlény

A világ már nem olyan, mint régen. Nincs béke, nincs nyugalom, mert rémséges rémek tartják rettegésben a Kiserdő-lakókat. Köztük is kiváltképp egyet – a Félőlényt -, aki félelmében odújába, könyvei közé zárkózik, azt gondolván, hogy megúszhatja a réminváziót. De persze nem úszhatja meg, mert e rémek éppen benne látják legfőbb ellenségüket. No nem a félelme, hanem a könyvei miatt, amelyekben mindig minden rémet legyőznek. És amíg ezek a mesék léteznek, s csak egyetlen lény is van, aki hisz igazukban, addig a rémek nem érezhetik magukat biztonságban. Nem véletlen, hogy Békés Pál pompás meseregénye a tapasztaltabb olvasót mai életünk egy s más vonására, fordulatára, valódi rémhistóriájára emlékezteti. Hisz minden jó mese az élet tükörképe. Vagy az élet szülte vágyálmoké.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Félőlény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Félőlény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  118
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9789631187809
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2211106 / 1067313  TAGS:
  Online A Félőlény ebook, könyvet A Félőlény FB2, Download A Félőlény PDF , Download A Félőlény MOBI, Online A Félőlény könyvet, ingyenes letöltések A Félőlény IPhone, Online könyvet A Félőlény PDF, ingyenes A Félőlény DJVU, ingyenes letöltések A Félőlény TXT, letöltések A Félőlény RTF, Online A Félőlény FB2 , e-könyvet A Félőlény letöltések TXT, ingyenes A Félőlény letöltések könyvet, e-könyvet A Félőlény download MOBI, letöltések A Félőlény IPad, olvas A Félőlény MOBI, olvas A Félőlény DOC, ingyenes A Félőlény AWZ, Download e-könyvet A Félőlény iPad , ingyenes A Félőlény DJVU, Download A Félőlény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Félőlény DVD, olvas A Félőlény TXT, Book A Félőlény letöltések DJVU, A Félőlény letöltések könyvet ingyenes, A Félőlény letöltések könyvet pdf ingyenes, A Félőlény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Félőlény pdf ingyenes, A Félőlény letöltések könyvet epub ingyenes, A Félőlény ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply