A felismerés kapuja

Olaf Jacobsen - A felismerés kapuja

A hétköznapokban úton útfélen akaratlanul is mások szerepébe bújunk, és ezzel olyan kellemetlen érzések is együtt járnak, amelyek nem hozzánk tartoznak. Azt hisszük, hogy a sajátjaink, és meg akarunk szabadulni tőlük. Azt gondoljuk, hogy valami nem stimmel velünk, és harcolunk önmagunk ellen. Vagy az ellen, aki ezeket az érzéseket kiváltotta belőlünk, és meg akarjuk változtatni.
A könyvben található tanácsok és útmutatás segítségével megtanulhatjuk, hogyan szabadítsuk fel önmagunkat és érzéseinket. Világossá válik, miért és mikor lehet célzottan és hatásosan használni a varázsigét: Nem állok többé az adott ember, helyzet vagy érzés rendelkezésére. Ezzel megteremthetjük a távolságot, ahonnan szemlélve rájöhetünk, ha egy érzés vagy probléma nem a miénk. Ha pedig erre rájöttünk, már csak el kell döntenünk, hogy letesszük-e ennek a szerepnek a terhét, vagy végigjátsszuk az előadást.

Az életünk tehát építkezési terület, és mindenki maga dönti el, hogy állhatatosan dolgozik önmagán, esetleg radikális átépítéshez fog, vagy az évek múlásával hagyja, hogy kárba vesszenek dolgok.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A felismerés kapuja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A felismerés kapuja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789635291014
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2221024 / 1076976
  Translator:


  TAGS:
  Online A felismerés kapuja ebook, könyvet A felismerés kapuja FB2, Download A felismerés kapuja PDF , Download A felismerés kapuja MOBI, Online A felismerés kapuja könyvet, ingyenes letöltések A felismerés kapuja IPhone, Online könyvet A felismerés kapuja PDF, ingyenes A felismerés kapuja DJVU, ingyenes letöltések A felismerés kapuja TXT, letöltések A felismerés kapuja RTF, Online A felismerés kapuja FB2 , e-könyvet A felismerés kapuja letöltések TXT, ingyenes A felismerés kapuja letöltések könyvet, e-könyvet A felismerés kapuja download MOBI, letöltések A felismerés kapuja IPad, olvas A felismerés kapuja MOBI, olvas A felismerés kapuja DOC, ingyenes A felismerés kapuja AWZ, Download e-könyvet A felismerés kapuja iPad , ingyenes A felismerés kapuja DJVU, Download A felismerés kapuja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A felismerés kapuja DVD, olvas A felismerés kapuja TXT, Book A felismerés kapuja letöltések DJVU, A felismerés kapuja letöltések könyvet ingyenes, A felismerés kapuja letöltések könyvet pdf ingyenes, A felismerés kapuja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A felismerés kapuja pdf ingyenes, A felismerés kapuja letöltések könyvet epub ingyenes, A felismerés kapuja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply