A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma

Arundhati Roy - A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma

A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma Arundhati Roy mélységesen megindító új regénye – az első azóta, hogy a szerző Booker-díjas, nemzetközi hírű sikerkönyve, Az Apró Dolgok Istene közkedvelt klasszikussá lett.

Az Ódelhi falain kívüli temetőben egy lakó kiterít egy kopott perzsaszőnyeget két sír között. Egy járdán éjfél után váratlanul felbukkan egy csecsemő szemétbölcsőben. A hófödte völgyben egy gyászoló apa levelet ír ötéves, halott lányának az emberekről, akik részt vettek a temetésén. Egy második emeleti lakásban egy magányos nő, akit egy kisbagoly figyel, gekkókölyköt etet döglött moszkitóval. És a Dzsannat panzióban ketten, akik egész életükben ismerték egymást, úgy ölelkeznek össze álmukban, mintha csak most találkoztak volna…

A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma sokéves utazásra visz bennünket a szubkontinensen. Mélyen beszippant szereplőinek életébe, akik mindannyian a biztonság, az értelmes élet és a szeretet után kutatnak. Bámulatos erejű és eredetiségű, több szálon futó cselekménye egyszerre szerelmi történet és provokáció – ugyanannyira leleményes, mint amennyire érzelmileg magával ragadó. Meséje suttogásból, üvöltésből, örömkönnyekből és néha keserű nevetésből bontakozik ki. Élő és eltávozott hőseit megtörte a világ, amelyben élünk – aztán meggyógyította őket a szeretet. Ezért soha nem adják meg magukat.

E humánus és érzékeny, rendkívüli regény minden oldala Arundhati Roy mesemondó tehetségének csodáját bizonyítja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  573
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9789632278803
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2702470 / 1168067
  Translator:


  TAGS:
  Online A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma ebook, könyvet A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma FB2, Download A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma PDF , Download A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma MOBI, Online A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma könyvet, ingyenes letöltések A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma IPhone, Online könyvet A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma PDF, ingyenes A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma DJVU, ingyenes letöltések A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma TXT, letöltések A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma RTF, Online A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma FB2 , e-könyvet A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma letöltések TXT, ingyenes A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma letöltések könyvet, e-könyvet A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma download MOBI, letöltések A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma IPad, olvas A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma MOBI, olvas A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma DOC, ingyenes A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma AWZ, Download e-könyvet A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma iPad , ingyenes A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma DJVU, Download A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma DVD, olvas A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma TXT, Book A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma letöltések DJVU, A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma letöltések könyvet ingyenes, A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma letöltések könyvet pdf ingyenes, A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma pdf ingyenes, A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma letöltések könyvet epub ingyenes, A Felhőtlen Boldogság Minisztériuma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply