A felettes mi

Marton Árpád - A felettes mi

Ha az újkor kultúrája – a nominalizmus, a relativizmusok, a marxizmus, a freudizmus, a posztmodern és a fogyasztói doktrínák során keresztül – nem emancipálódott volna a saját etikai princípiumaitól, a média ma nem fenyegetne az emberi tudatok fölött gyakorolt hatásának megfékezhetetlenségével, és olyan alapértékeink, mint a szólás és véleménynyilvánítás szabadsága sem váltak volna az emberi személy és a társadalmi közjó elárulóivá. Pedig a kultúrán belül épp annak etikai szempontja jelöli ki az emberi lét rendezésére szóló küldetését, és csakis az etika szellemétől átjárt kultúra képes segítséget nyújtani az ember egzisztenciális válsághelyzeteiben: biztosítani az emberi létminőség és az emberi lét fennmaradását. Ha pedig ez hatalmában áll, ebbéli kötelezettsége – a személy és a társadalom emberi minőségével szemben viselt felelőssége – alól kivonva magát a kultúra árulást követ el az emberrel és a világgal szemben.
Az etikai és médiaismereti felsőoktatás tankönyveként is hiánypótló esszékötet az emberi lét párbeszédes alapkarakterét megcsonkító médiahegemónia ellenében a személy kibontakozása alapközegének, a kultúrának fontosságára és az emberi személy kultúrához való jogára hivatkozik a társadalom- ember- és kultúratudományok, valamint a médiakutatások sokféle szempontjának összehangolása révén. Magyar nyelven először jelenik meg olyan mű, amely a média működésének és használatának kérdéseit a kultúra egészének összefüggéseiben tárgyalja. A széles horizontú kitekintés kimutatja, hogy a média világa nem vonhatja ki magát az általános etika törvényei és a társadalmi identitásképződés felelőssége alól.A Könyv Magyarul!


Letöltések A felettes mi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A felettes mi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  202
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9789638839602
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2205706 / 1061437  TAGS:
  Online A felettes mi ebook, könyvet A felettes mi FB2, Download A felettes mi PDF , Download A felettes mi MOBI, Online A felettes mi könyvet, ingyenes letöltések A felettes mi IPhone, Online könyvet A felettes mi PDF, ingyenes A felettes mi DJVU, ingyenes letöltések A felettes mi TXT, letöltések A felettes mi RTF, Online A felettes mi FB2 , e-könyvet A felettes mi letöltések TXT, ingyenes A felettes mi letöltések könyvet, e-könyvet A felettes mi download MOBI, letöltések A felettes mi IPad, olvas A felettes mi MOBI, olvas A felettes mi DOC, ingyenes A felettes mi AWZ, Download e-könyvet A felettes mi iPad , ingyenes A felettes mi DJVU, Download A felettes mi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A felettes mi DVD, olvas A felettes mi TXT, Book A felettes mi letöltések DJVU, A felettes mi letöltések könyvet ingyenes, A felettes mi letöltések könyvet pdf ingyenes, A felettes mi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A felettes mi pdf ingyenes, A felettes mi letöltések könyvet epub ingyenes, A felettes mi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply