A felejthetetlen osztálykirándulás


A 7.a osztályba új kislány érkezik. Ennek azonban osztálytársai egyáltalán nem örülnek. Különösen annak nem, hogy még az annyira várt osztálykiránduláson is részt vehet. Miért néz ki Valerie annyira másnak? Miért hord ilyen furcsa, színes ruhákat? Hogyhogy nem veszi észre, hogy a copfokba font haja milyen régimódi? És miért ilyen hallgatag?

Mindehhez aztán csak ráadás, hogy éppen a legjobb fejre, Felixre vetett szemet. Felixre, akibe majd minden lány szerelmes az osztályból. Felix "cool", de mégis olyan romantikus. Hogy még Felix is Valerié legyen? Azt már nem! És máris készül Valerie ellen a többi lány titkos terve…

Egy különös és drámai történet szerelemről, gyűlöletről, barátságról, kiközösítésről.




A Könyv Magyarul!


Letöltések A felejthetetlen osztálykirándulás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések A felejthetetlen osztálykirándulás ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  136
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  130 gr
  ISBN:
  9789639950580
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235483 / 1090192
  Series:


  TAGS:
  Online A felejthetetlen osztálykirándulás ebook, könyvet A felejthetetlen osztálykirándulás FB2, Download A felejthetetlen osztálykirándulás PDF , Download A felejthetetlen osztálykirándulás MOBI, Online A felejthetetlen osztálykirándulás könyvet, ingyenes letöltések A felejthetetlen osztálykirándulás IPhone, Online könyvet A felejthetetlen osztálykirándulás PDF, ingyenes A felejthetetlen osztálykirándulás DJVU, ingyenes letöltések A felejthetetlen osztálykirándulás TXT, letöltések A felejthetetlen osztálykirándulás RTF, Online A felejthetetlen osztálykirándulás FB2 , e-könyvet A felejthetetlen osztálykirándulás letöltések TXT, ingyenes A felejthetetlen osztálykirándulás letöltések könyvet, e-könyvet A felejthetetlen osztálykirándulás download MOBI, letöltések A felejthetetlen osztálykirándulás IPad, olvas A felejthetetlen osztálykirándulás MOBI, olvas A felejthetetlen osztálykirándulás DOC, ingyenes A felejthetetlen osztálykirándulás AWZ, Download e-könyvet A felejthetetlen osztálykirándulás iPad , ingyenes A felejthetetlen osztálykirándulás DJVU, Download A felejthetetlen osztálykirándulás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A felejthetetlen osztálykirándulás DVD, olvas A felejthetetlen osztálykirándulás TXT, Book A felejthetetlen osztálykirándulás letöltések DJVU, A felejthetetlen osztálykirándulás letöltések könyvet ingyenes, A felejthetetlen osztálykirándulás letöltések könyvet pdf ingyenes, A felejthetetlen osztálykirándulás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A felejthetetlen osztálykirándulás pdf ingyenes, A felejthetetlen osztálykirándulás letöltések könyvet epub ingyenes, A felejthetetlen osztálykirándulás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply