A felejtés ideje

Sharon Guskin - A felejtés ideje

Mi történik velünk a halál után? És a születés előtt?
Mit tennél, ha a négyéves fiad azt mondaná, hogy egy másik életet élt, és azt akarja vissza, az ottani anyukájával?
Noah soha nem volt átlagos kisgyerek, retteg a víztől, gyakran talál ki mesébe illő történeteket, és folyton olyan meglepő dolgokról beszél, amikről egy korabeli gyereknek fogalma sem lehetne.
Egy átlagosnak tűnő napon Noah édesanyját, Janie-t az óvodából aggasztó hírrel riasztják: fia lőfegyverekről beszélt, és elmesélte, hogy a víz alá nyomták a fejét, amíg már nem kapott levegőt. Az óvoda kötelező pszichiátriai vizsgálatra küldi Noah-t, amitől anya és fia élete fenekestől felfordul.
Jerome Anderson pszichiáter professzor megszállottan kutatja azokat az eseteket, amelyben gyerekek emlékeznek előző életükre. Elméleteivel, miszerint van valami a látható és a megérthető mögött, Anderson nevetség tárgyává vált kollégái közt, de nem adta fel hitét, és most úgy érzi, Noah történetében végre bizonyítékra lelt.
A fiú, az anya és professzor hamarosan egy eltűnt gyerek családjánál kopogtatnak. Ha az ajtó kinyílik, minden kérdésükre választ kapnak.
Sharon Guskin merész debütáló regénye, feltárja az utat, amit gyermekeinkért teszünk meg. Megmutatja, mit bánunk meg életünk végén, milyen reményekkel indultunk a kezdetén, és mindazt, ami a kettő között van.
A felejtés ideje lebilincselő regény a szülő-gyermek közötti varázslatos kapcsolatról, a reményről, a hitről és magáról az életről.A Könyv Magyarul!


Letöltések A felejtés ideje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A felejtés ideje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  434
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789633104309
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2706968 / 1169559
  Translator:


  TAGS:
  Online A felejtés ideje ebook, könyvet A felejtés ideje FB2, Download A felejtés ideje PDF , Download A felejtés ideje MOBI, Online A felejtés ideje könyvet, ingyenes letöltések A felejtés ideje IPhone, Online könyvet A felejtés ideje PDF, ingyenes A felejtés ideje DJVU, ingyenes letöltések A felejtés ideje TXT, letöltések A felejtés ideje RTF, Online A felejtés ideje FB2 , e-könyvet A felejtés ideje letöltések TXT, ingyenes A felejtés ideje letöltések könyvet, e-könyvet A felejtés ideje download MOBI, letöltések A felejtés ideje IPad, olvas A felejtés ideje MOBI, olvas A felejtés ideje DOC, ingyenes A felejtés ideje AWZ, Download e-könyvet A felejtés ideje iPad , ingyenes A felejtés ideje DJVU, Download A felejtés ideje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A felejtés ideje DVD, olvas A felejtés ideje TXT, Book A felejtés ideje letöltések DJVU, A felejtés ideje letöltések könyvet ingyenes, A felejtés ideje letöltések könyvet pdf ingyenes, A felejtés ideje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A felejtés ideje pdf ingyenes, A felejtés ideje letöltések könyvet epub ingyenes, A felejtés ideje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply