A fele elfogyott


Baj van ugyan, de van megoldás – így foglalhatjuk össze röviden e könyv tartalmát. Baj van, sőt a baj itt van, mert kimerülőben vannak az olaj- (és a gáz-)készletek, miközben növekszik az energiaszükséglet, és ez az ellentmondás a globálisan összefonódó világpiac elkerülhetetlen összeomlását vonja maga után.

Mikor 2008 márciusában nyomdába adjuk e könyvet, az olaj hordónkénti ára már meghaladja az eddigi maximumot (ami 1980 áprilisában 103,76 USD volt): mára 105,47 USD – és ki tudja, mennyi lesz, mikor a kedves Olvasó kezébe veszi könyvünket.

Persze nem először hallunk ilyesmiről, de ritkán ilyen hitelesen. A geológus szerző, aki professzorként, kutatóként és olajipari tanácsadóként működött, pár éve egy napenergiával foglalkozó céget alapított, mely a nagy-britanniai cégek top 100-as rangsorának középmezőnyéhez tartozik.

Tehát nemcsak írás, tanítás és tanácsadás, hanem valós, körültekintő ismeretek alapján való cselekvés, a megtehető megtétele a dolgunk – ez ennek a könyvnek és a szerzőnek az üzenete
A Könyv Magyarul!


Letöltések A fele elfogyott ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fele elfogyott ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  298
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789639664876
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2123238 / 1021295
  Format:


  TAGS:
  Online A fele elfogyott ebook, könyvet A fele elfogyott FB2, Download A fele elfogyott PDF , Download A fele elfogyott MOBI, Online A fele elfogyott könyvet, ingyenes letöltések A fele elfogyott IPhone, Online könyvet A fele elfogyott PDF, ingyenes A fele elfogyott DJVU, ingyenes letöltések A fele elfogyott TXT, letöltések A fele elfogyott RTF, Online A fele elfogyott FB2 , e-könyvet A fele elfogyott letöltések TXT, ingyenes A fele elfogyott letöltések könyvet, e-könyvet A fele elfogyott download MOBI, letöltések A fele elfogyott IPad, olvas A fele elfogyott MOBI, olvas A fele elfogyott DOC, ingyenes A fele elfogyott AWZ, Download e-könyvet A fele elfogyott iPad , ingyenes A fele elfogyott DJVU, Download A fele elfogyott e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fele elfogyott DVD, olvas A fele elfogyott TXT, Book A fele elfogyott letöltések DJVU, A fele elfogyott letöltések könyvet ingyenes, A fele elfogyott letöltések könyvet pdf ingyenes, A fele elfogyott pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fele elfogyott pdf ingyenes, A fele elfogyott letöltések könyvet epub ingyenes, A fele elfogyott ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply