A feladat

Zsoldos Péter - A feladat

A Galateia csillaghajót egy primitív, idegen bolygón súlyos baleset éri. A hajtómű egyik reaktorának jelentéktelen mérőműszere meghibásodik, amitől halálos sugárzás árasztja el a fedélzetet, a legénység tagjai közül kit gyorsabb, kit lassabb pusztulásra ítélve.
Gill, a hajó orvosa, amikor látja, hogy nem úszhatják meg élve a katasztrófát, úgy dönt, mindannyiuknál többet ér küldetésük. Ha ők nem is térhetnek vissza a Földre tudományos eredményeikkel, a bolygó primitív lakóinak megfigyelése közben gyűjtött adataikkal, hát majd mások teszik meg helyettük.
Utolsó erejével működésbe hozza tervét, amely évtizedek, sőt évszázadok múltán számíthat csak sikerre, amikor a sugárzás visszakúszik az életveszélyes szint alá. Mert akkor végre megkezdődhet az új legénység toborzása, hogy bevégezhessék munkájukat.
A feladatot.

Zsoldos Péter talán leghíresebb regénye az ember fizikai létét túlélő akarat kegyetlen drámája. Az évek során tévéfilm-adaptáció készült belőle, maga a könyv pedig fél tucat idegen nyelven is eljutott az olvasókhoz.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A feladat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A feladat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  248
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9786155628344
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2706006 / 1168876  TAGS:
  Online A feladat ebook, könyvet A feladat FB2, Download A feladat PDF , Download A feladat MOBI, Online A feladat könyvet, ingyenes letöltések A feladat IPhone, Online könyvet A feladat PDF, ingyenes A feladat DJVU, ingyenes letöltések A feladat TXT, letöltések A feladat RTF, Online A feladat FB2 , e-könyvet A feladat letöltések TXT, ingyenes A feladat letöltések könyvet, e-könyvet A feladat download MOBI, letöltések A feladat IPad, olvas A feladat MOBI, olvas A feladat DOC, ingyenes A feladat AWZ, Download e-könyvet A feladat iPad , ingyenes A feladat DJVU, Download A feladat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A feladat DVD, olvas A feladat TXT, Book A feladat letöltések DJVU, A feladat letöltések könyvet ingyenes, A feladat letöltések könyvet pdf ingyenes, A feladat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A feladat pdf ingyenes, A feladat letöltések könyvet epub ingyenes, A feladat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply