A fekete kígyó könyve


Az élet fájában, a folyó vizeinél, a bölcsesség kertjében található az ösvények kígyója, a mennyei Éden kígyója. Ám a csábítás kígyója, a jó és a gonosz tudásának fájáé, antitézise és ellenfele a másiknak, az Apokalipszis levettetett vörös spirális sárkányának, a földi Éden kígyójának. Ezért tehát a bronzból való, zölden és aranyszínben, a növényzet és a növekedés színeiben ragyogó mennyei kígyót tiszteljétek: űzzétek el a gonoszt s keressétek a jót. Mert amiként felemelte a kígyót Mózes a vadonban, úgy kell felemeltetnie Ádám fiának is a küzdelem és a megmérettetés egyensúlya által az örök élet ösvényén. És mikoron mesterünkhöz hasonlatosan, szenvedéssel és kínok közepette megfeszíttettek ama fán, emeljétek fel orcátokat a szentséges fénye felé, megidézendő az isteni fényességet nem magatokért, de azokért, akik még nem jutottak el az ösvényekhez, legyenek bár azok akár a kínzóitok is. A szellemi és az anyagi között egyensúlyoz a megbékítők fajtája; emlékezz a bronzkígyó szimbólumára. Jól jegyezzétek meg a két kígyó közti különbséget, mert a számok bronzkígyója előtt nem állhatott meg a tűz kígyója.A Könyv Magyarul!


Letöltések A fekete kígyó könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fekete kígyó könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  46
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  70 gr
  ISBN:
  9789638840950
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2397515 / 1097405
  Translator:


  TAGS:
  Online A fekete kígyó könyve ebook, könyvet A fekete kígyó könyve FB2, Download A fekete kígyó könyve PDF , Download A fekete kígyó könyve MOBI, Online A fekete kígyó könyve könyvet, ingyenes letöltések A fekete kígyó könyve IPhone, Online könyvet A fekete kígyó könyve PDF, ingyenes A fekete kígyó könyve DJVU, ingyenes letöltések A fekete kígyó könyve TXT, letöltések A fekete kígyó könyve RTF, Online A fekete kígyó könyve FB2 , e-könyvet A fekete kígyó könyve letöltések TXT, ingyenes A fekete kígyó könyve letöltések könyvet, e-könyvet A fekete kígyó könyve download MOBI, letöltések A fekete kígyó könyve IPad, olvas A fekete kígyó könyve MOBI, olvas A fekete kígyó könyve DOC, ingyenes A fekete kígyó könyve AWZ, Download e-könyvet A fekete kígyó könyve iPad , ingyenes A fekete kígyó könyve DJVU, Download A fekete kígyó könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fekete kígyó könyve DVD, olvas A fekete kígyó könyve TXT, Book A fekete kígyó könyve letöltések DJVU, A fekete kígyó könyve letöltések könyvet ingyenes, A fekete kígyó könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A fekete kígyó könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fekete kígyó könyve pdf ingyenes, A fekete kígyó könyve letöltések könyvet epub ingyenes, A fekete kígyó könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply