A fekete hattyú

Victoria Holt - A fekete hattyú

Lucie Lansdont egy gonosz bába a születésekor elválasztja az apjától, s csak évekkel később nyeri vissza az őt jogosan megillető helyet a neves politikus, Benedict Lansdon házában. Az elmúlasztott éveket szeretettel igyekeznek pótolni, kapcsolatuk rendkívül szorossá és meghitté válik, s boldogok mindaddig, amig egy ír terrorista golyója meg nem öli a politikust. A vád koronatanújaként Lucie-nek döntő szerep jut abban, hogy a merénylőt halálra ítélik, ugyanakkor kétségek is gyötrik, hogy valóban a bűnös ellen vallott-e, nem ártatlan embert küldött-e akasztófára. Hozzájárul ehhez egy különös látomás is, amely nem hagyja nyugodni…A Könyv Magyarul!


Letöltések A fekete hattyú ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fekete hattyú ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  383
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789636352431
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2150336 / 1060192  TAGS:
  Online A fekete hattyú ebook, könyvet A fekete hattyú FB2, Download A fekete hattyú PDF , Download A fekete hattyú MOBI, Online A fekete hattyú könyvet, ingyenes letöltések A fekete hattyú IPhone, Online könyvet A fekete hattyú PDF, ingyenes A fekete hattyú DJVU, ingyenes letöltések A fekete hattyú TXT, letöltések A fekete hattyú RTF, Online A fekete hattyú FB2 , e-könyvet A fekete hattyú letöltések TXT, ingyenes A fekete hattyú letöltések könyvet, e-könyvet A fekete hattyú download MOBI, letöltések A fekete hattyú IPad, olvas A fekete hattyú MOBI, olvas A fekete hattyú DOC, ingyenes A fekete hattyú AWZ, Download e-könyvet A fekete hattyú iPad , ingyenes A fekete hattyú DJVU, Download A fekete hattyú e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fekete hattyú DVD, olvas A fekete hattyú TXT, Book A fekete hattyú letöltések DJVU, A fekete hattyú letöltések könyvet ingyenes, A fekete hattyú letöltések könyvet pdf ingyenes, A fekete hattyú pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fekete hattyú pdf ingyenes, A fekete hattyú letöltések könyvet epub ingyenes, A fekete hattyú ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply