A fehér tigris

Aravnid Adiga - A fehér tigris

E regény hőse gyilkos, aki nem nyeri el méltó büntetését. Sőt épp e gyilkosságnak köszönhetően lesz szerencsétlen sorsra született senkiből sikeres vállalkozóvá napjaink indiai társadalmában. Gyilkos, aki egyébként egy állatot sem tudna megölni. Áldozata pedig gazdája, aki szintén olyannyira nem szereti a kegyetlenkedést, hogy maga is vegetáriánus, és szolgájával is jól bánik. Akkor hát miért ölik meg? Pénzért. Ez a regény nem tanmese, még csak nem is bűnügyi történet, mindkettőnél jóval több. Modern levélregény, amely egy laptopon íródik. Nem igazán fontos, hogy kihez – egyébként a Kínai Népköztársaság miniszterelnökéhez -, sokkal lényegesebb ennél, hogy kihasználja a műfaj kínálta lehetőségeket. Tulajdonképp egy rendkívül provokatív, kíméletlen hangon megszólaló, környezetének morális hagyományait semmibe vevő lírai monológot olvashatunk, mely egyben szinte szociografikus ábrázolása is az évezred első évtizedébe lépő Indiának. Ahol a minden haladást béklyóba kötő, évezredes hagyomány együtt él a modern technológia által felforgatott, ugyanakkor velejéig korrupt politikai rendszer mindennapi gyakorlatával.
Az Indiában született, majd Ausztráliában, Amerikában és Angliában is tanulmányokat folytató, ma Mumbáíban élő szerző jól ismeri a nyugati embertípus naiv személetmódját, mely gyakran a "megvilágosodást keresve", még mindig a hatvanas évek végi hippi idealizmusának egyfajta szellemi örököseként látogat el Indiába: a provokatív hangnem elsősorban nekik (nekünk) szól, és késztet rá bennünket, hogy újragondoljuk Indiával kapcsolatos, közhelyes elképzeléseinket.A Könyv Magyarul!


Letöltések A fehér tigris ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fehér tigris ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  292
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  430 gr
  ISBN:
  9789632661308
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2211460 / 1067581
  Fordító:


  TAGS:
  Online A fehér tigris ebook, könyvet A fehér tigris FB2, Download A fehér tigris PDF , Download A fehér tigris MOBI, Online A fehér tigris könyvet, ingyenes letöltések A fehér tigris IPhone, Online könyvet A fehér tigris PDF, ingyenes A fehér tigris DJVU, ingyenes letöltések A fehér tigris TXT, letöltések A fehér tigris RTF, Online A fehér tigris FB2 , e-könyvet A fehér tigris letöltések TXT, ingyenes A fehér tigris letöltések könyvet, e-könyvet A fehér tigris download MOBI, letöltések A fehér tigris IPad, olvas A fehér tigris MOBI, olvas A fehér tigris DOC, ingyenes A fehér tigris AWZ, Download e-könyvet A fehér tigris iPad , ingyenes A fehér tigris DJVU, Download A fehér tigris e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fehér tigris DVD, olvas A fehér tigris TXT, Book A fehér tigris letöltések DJVU, A fehér tigris letöltések könyvet ingyenes, A fehér tigris letöltések könyvet pdf ingyenes, A fehér tigris pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fehér tigris pdf ingyenes, A fehér tigris letöltések könyvet epub ingyenes, A fehér tigris ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply