A fehér rózsa


Violet Lasting rabságban és elnyomásban él a Tó Hercegnőjének palotájában, míg fény nem derül viszonyára Ashsel, királyi hölgyek kísérőjével. A szerelmeseknek így menekülniük kell. Egy pillanatra sem érezhetik magukat biztonságba, hiszen nem tudhatják, ki barát, ki ellenség. Útjuk során azonban egyre világosabbá válik, hogy az Ékkő zsarnoksága egy felkelés felé sodorja a Magányos várost. Rá kell bízniuk magukat a Fekete Kulcsra, egy titkos társaságra, aminek eltökélt célja a királyi családok uralmának megdöntése. Ash, Violet és legjobb barátnője, Raven mindentől távol, egy erdei tanyán, a Fehér Rózsában találnak menedékre. Itt él Sil, aki régen maga is az Ékkő rabja volt. Ő veszi pártfogásába a fiatalokat, és nemcsak arra döbbenti rá Violetet, hogy hatalmas erő birtokában van, hanem arról is meggyőzi, hogy az ő feladata lesz, hogy vezesse a lázadókat.

"Erő, bátorság és kitartás. Ebben rejlik
Violet bája. A sorozat második részében
olyan tudás birtokába kerül, amellyel
még neki sem lesz könnyű megbirkóznia.
Valóban élvezetes olvasmány."
GOODREADS

"Gyors tempójú, izgalmas, lebilincselő,
és feszültséggel teli könyv. Violet ugyan
kijut az Ékkőből, de ez csak a kezdet…"
AMAZON

"Amy Ewing ismét sok meglepetést és
váratlan fordulatot tartogat olvasóinak.
Mindezt beágyazza egy merev társadalmi
rendbe, melynek ellenpólusaként ott van
a mágia felszabadító ereje."
SCHOOL LIBRARY JOURNAL

"A történet egy különleges, dekadens,
matriarchális társadalomban játszódik.
Az egész kifejezetten gondolatébresztő.
A cselekménybonyolítás merész, a könyv
gyorsan olvastatja magát."
VOYA

"Amy Ewing bátran elegyít több műfajt
is: tökéletesen összeolvasztja a szerelmes
regények báját, a kalandregények lüktető
izgalmát és a dráma feszültségét."
KIRKUS REVIEWS
A Könyv Magyarul!


Letöltések A fehér rózsa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fehér rózsa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  304
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  292 gr
  ISBN:
  9789632617688
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2689940 / 1160514
  Series:


  TAGS:
  Online A fehér rózsa ebook, könyvet A fehér rózsa FB2, Download A fehér rózsa PDF , Download A fehér rózsa MOBI, Online A fehér rózsa könyvet, ingyenes letöltések A fehér rózsa IPhone, Online könyvet A fehér rózsa PDF, ingyenes A fehér rózsa DJVU, ingyenes letöltések A fehér rózsa TXT, letöltések A fehér rózsa RTF, Online A fehér rózsa FB2 , e-könyvet A fehér rózsa letöltések TXT, ingyenes A fehér rózsa letöltések könyvet, e-könyvet A fehér rózsa download MOBI, letöltések A fehér rózsa IPad, olvas A fehér rózsa MOBI, olvas A fehér rózsa DOC, ingyenes A fehér rózsa AWZ, Download e-könyvet A fehér rózsa iPad , ingyenes A fehér rózsa DJVU, Download A fehér rózsa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fehér rózsa DVD, olvas A fehér rózsa TXT, Book A fehér rózsa letöltések DJVU, A fehér rózsa letöltések könyvet ingyenes, A fehér rózsa letöltések könyvet pdf ingyenes, A fehér rózsa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fehér rózsa pdf ingyenes, A fehér rózsa letöltések könyvet epub ingyenes, A fehér rózsa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply