A fehér holló


A Felesküdötteket ezüstláz égeti, és a bálnák útja ismét kalandra csábítja őket. Vezérük, Orm nem akarja otthagyni tanyájuk biztonságát és visszahúzná a többieket is. De a Felesküdöttek harcedzett férfiak, és amikor régi ellenség támad otthonukra, örömmel ütnek vissza. Miután két társukat is foglyul ejtik, egymásnak fogadott esküjükhöz hűen nekivágnak a megjósolhatatlan veszedelmekkel teli, fagyos sztyeppének. A valaha látott legkeményebb tél még a legszívósabbakat is próbára teszi, és az út végén a puszták rettenthetetlen amazonjai várnak rájuk. A nőknek semmi más sem számít, csak hogy halálukig védjék Attila kincsét. A fogadott testvérek harcra szomjúhozva tértek vissza, de lehet, hogy utolsó útjukra erednek? "Egy viking csapat, kétségbeesett csaták, lenyűgöző olvasmány." (Bernard Cornwell) Fantasztikusan jó könyv, az egyik legjobb, amit az elmúlt években olvastam." (Simon Scarrow)A Könyv Magyarul!


Letöltések A fehér holló ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fehér holló ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  600 gr
  ISBN:
  9789634262428
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2233485 / 1088110
  Translator:


  TAGS:
  Online A fehér holló ebook, könyvet A fehér holló FB2, Download A fehér holló PDF , Download A fehér holló MOBI, Online A fehér holló könyvet, ingyenes letöltések A fehér holló IPhone, Online könyvet A fehér holló PDF, ingyenes A fehér holló DJVU, ingyenes letöltések A fehér holló TXT, letöltések A fehér holló RTF, Online A fehér holló FB2 , e-könyvet A fehér holló letöltések TXT, ingyenes A fehér holló letöltések könyvet, e-könyvet A fehér holló download MOBI, letöltések A fehér holló IPad, olvas A fehér holló MOBI, olvas A fehér holló DOC, ingyenes A fehér holló AWZ, Download e-könyvet A fehér holló iPad , ingyenes A fehér holló DJVU, Download A fehér holló e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fehér holló DVD, olvas A fehér holló TXT, Book A fehér holló letöltések DJVU, A fehér holló letöltések könyvet ingyenes, A fehér holló letöltések könyvet pdf ingyenes, A fehér holló pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fehér holló pdf ingyenes, A fehér holló letöltések könyvet epub ingyenes, A fehér holló ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply