A fehér hajszalagos lány

Jana Srámková - A fehér hajszalagos lány

A regény tizenhárom éves hősnője, Simonka nem mindennapi teremtés. Késői gyerek, az anyja akár a nagyanyja lehetne, s így kerül vele együtt egy nyugdíjasotthonban.
Érzékeny, fogékony gyerek. Túl korán kénytelen megismerni az életet, elősosorban az élet felhős oldalát, kénytelen szembenézni olyan problémákkal, amelyek a vele egykorú lányok előtt ismeretlenek. Nyílt természete és egészséges humorérzéke hozzásegíti, hogy ha nem is könnyen, de megbirkózzék a nehézségekkel, megértse az idős emberek bogarait, és mentséget találjon rájuk. Barátaival együtt szeretne segíteni az elhagyott, magányos öregeken, akik a halál várótermében- így nevezik otthonukat hasztalan várják gyermekeik, rokonaik jelentkezését. Simonkáék igyekezete azonban kudarcba fullad. Kedves, derűs lényével Simonka mégis becsempész némi örömet és vidámságot a magányos öregek életébe.A Könyv Magyarul!


Letöltések A fehér hajszalagos lány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fehér hajszalagos lány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.5 x 20.2 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  154
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1980
  Commodity code:
  6137694 / 5137286  TAGS:
  Online A fehér hajszalagos lány ebook, könyvet A fehér hajszalagos lány FB2, Download A fehér hajszalagos lány PDF , Download A fehér hajszalagos lány MOBI, Online A fehér hajszalagos lány könyvet, ingyenes letöltések A fehér hajszalagos lány IPhone, Online könyvet A fehér hajszalagos lány PDF, ingyenes A fehér hajszalagos lány DJVU, ingyenes letöltések A fehér hajszalagos lány TXT, letöltések A fehér hajszalagos lány RTF, Online A fehér hajszalagos lány FB2 , e-könyvet A fehér hajszalagos lány letöltések TXT, ingyenes A fehér hajszalagos lány letöltések könyvet, e-könyvet A fehér hajszalagos lány download MOBI, letöltések A fehér hajszalagos lány IPad, olvas A fehér hajszalagos lány MOBI, olvas A fehér hajszalagos lány DOC, ingyenes A fehér hajszalagos lány AWZ, Download e-könyvet A fehér hajszalagos lány iPad , ingyenes A fehér hajszalagos lány DJVU, Download A fehér hajszalagos lány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fehér hajszalagos lány DVD, olvas A fehér hajszalagos lány TXT, Book A fehér hajszalagos lány letöltések DJVU, A fehér hajszalagos lány letöltések könyvet ingyenes, A fehér hajszalagos lány letöltések könyvet pdf ingyenes, A fehér hajszalagos lány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fehér hajszalagos lány pdf ingyenes, A fehér hajszalagos lány letöltések könyvet epub ingyenes, A fehér hajszalagos lány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply