A fehér folt

Rejtő Jenő - A fehér folt

"Samuel Bronson angol állampolgár létére Francia-Afrika fővárosát, Marokkót választotta állandó lakóhelyéül. A konjunktúrakutatás módszerével jelölte ki életpályájának a Pinkerton óta annyira elterjedt és regényessé vált magánkutatói mesterséget. A kutatásra való hajlamosság mindig megvolt benne. Képes volt például a legsivárabb napokban is felkutatni olyan ismerőst, akinél még néhány frank erejéig hitelre talált
Későbbi konjunktúrakutatása során jött rá, hogy Marokkóban igen szép haladó irányzatot mutat fel a bűnözés. Hogyan lehet ezt a konjunktúrát kihasználni? Háromféleképpen. Elsősorban mint bűnöző, másodsorban mint rendőr, harmadsorban betörés, orv- és rablógyilkosság elleni biztosító-intézménnyel Ilyen előzmények után nyitotta meg a Bronson & Bronson magánnyomozó intézetet
És ekkor csengettek. A Bronson & Bronson cég első kliense érkezett meg. Hatalmas, ősz ember, feltűnően jól öltözött. A látogató sir Geoffrey Halley volt, Dél-Afrika egyik leggazdagabb iparmágnása.
Mr. Bronson mondta, miután leült , megbízásom van az ön számára.
Özvegy Madame Colles szólt a mesterdetektív , nyomban hagyja el a szobát!
És úgy történt minden. sir Halleynek valóban megbízása volt és az özvegy Madame sietve elhagyta a szobát, mert Mr. Bronson keze egy szokatlanul nehéz bronz hamutartón pihent agresszíven."A Könyv Magyarul!


Letöltések A fehér folt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fehér folt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  112 gr
  ISBN:
  9786155476655
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605294 / 1145702
  Series:


  TAGS:
  Online A fehér folt ebook, könyvet A fehér folt FB2, Download A fehér folt PDF , Download A fehér folt MOBI, Online A fehér folt könyvet, ingyenes letöltések A fehér folt IPhone, Online könyvet A fehér folt PDF, ingyenes A fehér folt DJVU, ingyenes letöltések A fehér folt TXT, letöltések A fehér folt RTF, Online A fehér folt FB2 , e-könyvet A fehér folt letöltések TXT, ingyenes A fehér folt letöltések könyvet, e-könyvet A fehér folt download MOBI, letöltések A fehér folt IPad, olvas A fehér folt MOBI, olvas A fehér folt DOC, ingyenes A fehér folt AWZ, Download e-könyvet A fehér folt iPad , ingyenes A fehér folt DJVU, Download A fehér folt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fehér folt DVD, olvas A fehér folt TXT, Book A fehér folt letöltések DJVU, A fehér folt letöltések könyvet ingyenes, A fehér folt letöltések könyvet pdf ingyenes, A fehér folt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fehér folt pdf ingyenes, A fehér folt letöltések könyvet epub ingyenes, A fehér folt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply