A fattyú

Robin Maxwell - A fattyú

1588-ban vagyunk. A sapnyol Armada megtámadni készül Angliát, a nemrégiben megkoronázott Erzsébet királynő maga mellé veszi kegyencét, Robert Dudleyt, gyerekkori szerelmét, akitől gyermeke fogan. A trónörökös, Arthur Dudley, egy viharos éjszakán, titkokban jön a világra, majd egy vadászmajorban nevelkedik, anélkül, hogy sejtelme lenne arról, kicsoda is ő valójában. Nevelőapja csak halálos ágyánál árulja el igazi származását. Arthur Dudley harcol a holland-spanyol háborúban, megismeri az igaz szerelem boldogságát és szenvedéseit, a halálát várja a spanyol inkvizíció börtönében, míg végül sikerül megmenekülnie és eljutnia gyerekkori példaképéhez, Robin Dudleyhoz és imádott királynőjéhez, I. Erzsébethez, akiknek be kell bizonyítania, hogy a vér szerinti fiuk. A történészeket régóta foglalkoztatja az a kérdés, hogy vajon I. Erzsébet és Robert Dudley hosszú éveken át tartó szerelmi kapcsolatából született-e gyermek. Bizonyos források emlegetnek egy Arthur Dudley nevű fiatalembert, aki csak felnőtt korában bukkant fel az angol királyi udvarban. Robin Maxwell Kaliforniában él, és már több mint tíz éve tanulmányozza az erzsébetkori Angliát. Ebben a témában több könyve is megjelent az Egyesült Államokban.A Könyv Magyarul!


Letöltések A fattyú ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fattyú ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15.2 x 20.4 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  552
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9638453664
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A fattyú ebook, könyvet A fattyú FB2, Download A fattyú PDF , Download A fattyú MOBI, Online A fattyú könyvet, ingyenes letöltések A fattyú IPhone, Online könyvet A fattyú PDF, ingyenes A fattyú DJVU, ingyenes letöltések A fattyú TXT, letöltések A fattyú RTF, Online A fattyú FB2 , e-könyvet A fattyú letöltések TXT, ingyenes A fattyú letöltések könyvet, e-könyvet A fattyú download MOBI, letöltések A fattyú IPad, olvas A fattyú MOBI, olvas A fattyú DOC, ingyenes A fattyú AWZ, Download e-könyvet A fattyú iPad , ingyenes A fattyú DJVU, Download A fattyú e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fattyú DVD, olvas A fattyú TXT, Book A fattyú letöltések DJVU, A fattyú letöltések könyvet ingyenes, A fattyú letöltések könyvet pdf ingyenes, A fattyú pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fattyú pdf ingyenes, A fattyú letöltések könyvet epub ingyenes, A fattyú ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply