A faszobrászmesterség


A fa hálás alapanyag: sok élményt, örömöt nyújt a vele foglalkozó embernek. Sokan érzik ezt, és szívesen vállalkoznak régi, sérült, kopott bútoruk javítására, felújítására; esetleg kiseb-nagyobb faszobrok készítésébe kezdenek, barátaik örömére. Nekik is segít könyvünk azzal, hogy bemutatja a faszobrászmesterség alapvető fogásait, eszközeit, anyagait, vagyis az érdeklődő megtudhatja belőle, hogy mit, mivel, hogyan lehet és hogyan érdemes faragni.
Rajzokon és fényképeken láthatjuk a használatos szerszámokat és jellegzetes gépeket, megismerhetjük az alapanyagok általános és jellemző tulajdonságait.
Lépésről-lépésre haladva tanulmányozhatjuk az egyes alapvető faragási technikákat, a kés helyes fogásától indulva az ékfaragás, a lapos- és domború faragás ismertetésén át egészen a körplasztikáig. A szerző külön gondot fordít a bútorművesség jellegzetességeinek bemutatására, igazi mesterműveken keresztül.A Könyv Magyarul!


Letöltések A faszobrászmesterség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A faszobrászmesterség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789631619911
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2101893 / 1015060  TAGS:
  Online A faszobrászmesterség ebook, könyvet A faszobrászmesterség FB2, Download A faszobrászmesterség PDF , Download A faszobrászmesterség MOBI, Online A faszobrászmesterség könyvet, ingyenes letöltések A faszobrászmesterség IPhone, Online könyvet A faszobrászmesterség PDF, ingyenes A faszobrászmesterség DJVU, ingyenes letöltések A faszobrászmesterség TXT, letöltések A faszobrászmesterség RTF, Online A faszobrászmesterség FB2 , e-könyvet A faszobrászmesterség letöltések TXT, ingyenes A faszobrászmesterség letöltések könyvet, e-könyvet A faszobrászmesterség download MOBI, letöltések A faszobrászmesterség IPad, olvas A faszobrászmesterség MOBI, olvas A faszobrászmesterség DOC, ingyenes A faszobrászmesterség AWZ, Download e-könyvet A faszobrászmesterség iPad , ingyenes A faszobrászmesterség DJVU, Download A faszobrászmesterség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A faszobrászmesterség DVD, olvas A faszobrászmesterség TXT, Book A faszobrászmesterség letöltések DJVU, A faszobrászmesterség letöltések könyvet ingyenes, A faszobrászmesterség letöltések könyvet pdf ingyenes, A faszobrászmesterség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A faszobrászmesterség pdf ingyenes, A faszobrászmesterség letöltések könyvet epub ingyenes, A faszobrászmesterség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply