A faműves

Szabó Béla - A faműves

Az ismeretanyag bemutatja e szép kézműves kismesterség alakulását, fejlődését az ókortól napjainkig.

Kiemelt témakörök:

– Faműves szakmatörténet, művészettörténet

– Szakmai néprajz, népművészet

– A fa anyagismerete

– Általános faipari és faműves szakmai ismeretek

– Népi fafaragás és szerszámok

– Faműves gépészeti ismeretek

– Faművességhez társuló technikák: ács, faesztergályozó, faintarzia-készítő, népi bútorfestés, fajáték-készítés alapismeretek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A faműves ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A faműves ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  348
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  960 gr
  ISBN:
  9789638764430
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2199447 / 1052548  TAGS:
  Online A faműves ebook, könyvet A faműves FB2, Download A faműves PDF , Download A faműves MOBI, Online A faműves könyvet, ingyenes letöltések A faműves IPhone, Online könyvet A faműves PDF, ingyenes A faműves DJVU, ingyenes letöltések A faműves TXT, letöltések A faműves RTF, Online A faműves FB2 , e-könyvet A faműves letöltések TXT, ingyenes A faműves letöltések könyvet, e-könyvet A faműves download MOBI, letöltések A faműves IPad, olvas A faműves MOBI, olvas A faműves DOC, ingyenes A faműves AWZ, Download e-könyvet A faműves iPad , ingyenes A faműves DJVU, Download A faműves e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A faműves DVD, olvas A faműves TXT, Book A faműves letöltések DJVU, A faműves letöltések könyvet ingyenes, A faműves letöltések könyvet pdf ingyenes, A faműves pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A faműves pdf ingyenes, A faműves letöltések könyvet epub ingyenes, A faműves ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply