A dzsungel szelleme


Te mihez kezdenél egyedül a dzsungelben?

A Wainganga folyón szökőár söpör végig, és elsodorja Makot, aki magára marad a dzsungel közepén.

A sűrű erdő számtalan veszélyt rejteget: mérges kígyók, ravasz makákók meg gonosz orvvadászok lesnek a benne tévelygőre, és Mak sosem lehet benne biztos, hogy túl tud-e járni az eszükön.

Szerencsére vannak az erdőnek olyan lakói, akik segítséget és barátságot kínálnak neki. Mégis minden ügyességére és ravaszságára szüksége van ahhoz, hogy életben maradjon, és végül talán hazajusson.

A lélegzetelállítóan feszült, fordulatos mai kalandot Rudyard Kipling klasszikus regénye, A dzsungel könyve ihlette, és egy igazi nagy kalandor, Bear Grylls tette még izgalmasabbá.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A dzsungel szelleme ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A dzsungel szelleme ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  246 gr
  ISBN:
  9786155715884
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2707297 / 1169727
  Translator:


  TAGS:
  Online A dzsungel szelleme ebook, könyvet A dzsungel szelleme FB2, Download A dzsungel szelleme PDF , Download A dzsungel szelleme MOBI, Online A dzsungel szelleme könyvet, ingyenes letöltések A dzsungel szelleme IPhone, Online könyvet A dzsungel szelleme PDF, ingyenes A dzsungel szelleme DJVU, ingyenes letöltések A dzsungel szelleme TXT, letöltések A dzsungel szelleme RTF, Online A dzsungel szelleme FB2 , e-könyvet A dzsungel szelleme letöltések TXT, ingyenes A dzsungel szelleme letöltések könyvet, e-könyvet A dzsungel szelleme download MOBI, letöltések A dzsungel szelleme IPad, olvas A dzsungel szelleme MOBI, olvas A dzsungel szelleme DOC, ingyenes A dzsungel szelleme AWZ, Download e-könyvet A dzsungel szelleme iPad , ingyenes A dzsungel szelleme DJVU, Download A dzsungel szelleme e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A dzsungel szelleme DVD, olvas A dzsungel szelleme TXT, Book A dzsungel szelleme letöltések DJVU, A dzsungel szelleme letöltések könyvet ingyenes, A dzsungel szelleme letöltések könyvet pdf ingyenes, A dzsungel szelleme pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A dzsungel szelleme pdf ingyenes, A dzsungel szelleme letöltések könyvet epub ingyenes, A dzsungel szelleme ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply