A dzsungel könyve


Rudyard Kipling Indiában látta meg a napvilágot, ahol apja – angol szobrász és festő – azért telepedett meg, hogy felkutassa India művészetét, az őserdő mélyén rejtőző csodákat. Rudyard Kipling is apja nyomán járt, s bár beutazta a világot, és hírneves író, költő lett, soha semmi nem férkőzött olyan közel szívéhez, mint a dzsungel, és soha semmit nem írt meg olyan szépen, mint a Vadon Népének életét. Benedek Marcell ihletett tolmácsolása, Weöres Sándor gyönyörű versfordításai a dzsungel különös nyelvét teremtik meg a magyar gyerekek részére; Szántó Piroska rajzai pedig festőien tárják az olvasó elé ennek a semmihez sem hasonlító világnak tájait és alakjait.A Könyv Magyarul!


Letöltések A dzsungel könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A dzsungel könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789635396542
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2156071 / 1034717
  Series:


  TAGS:
  Online A dzsungel könyve ebook, könyvet A dzsungel könyve FB2, Download A dzsungel könyve PDF , Download A dzsungel könyve MOBI, Online A dzsungel könyve könyvet, ingyenes letöltések A dzsungel könyve IPhone, Online könyvet A dzsungel könyve PDF, ingyenes A dzsungel könyve DJVU, ingyenes letöltések A dzsungel könyve TXT, letöltések A dzsungel könyve RTF, Online A dzsungel könyve FB2 , e-könyvet A dzsungel könyve letöltések TXT, ingyenes A dzsungel könyve letöltések könyvet, e-könyvet A dzsungel könyve download MOBI, letöltések A dzsungel könyve IPad, olvas A dzsungel könyve MOBI, olvas A dzsungel könyve DOC, ingyenes A dzsungel könyve AWZ, Download e-könyvet A dzsungel könyve iPad , ingyenes A dzsungel könyve DJVU, Download A dzsungel könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A dzsungel könyve DVD, olvas A dzsungel könyve TXT, Book A dzsungel könyve letöltések DJVU, A dzsungel könyve letöltések könyvet ingyenes, A dzsungel könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A dzsungel könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A dzsungel könyve pdf ingyenes, A dzsungel könyve letöltések könyvet epub ingyenes, A dzsungel könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply