A Dunakanyar

Ifju György - A Dunakanyar

A kötet bemutatja a Dunakanyart, annak keletkezését, a Duna útját, míg eljut a legszebb folyóvölgyig. Részletesen foglalkozik a Duna-Ipoly Nemzeti Park érintett területeivel, az itteni természeti értékekkel. Sorra veszi a történelmi múlt kiemelkedő eseményeit, valamint azokat a nevezetes személyiségeket, akiknek élete/tevékenysége ehhez a tájhoz kötődik. Az itt közölt fesztivál- és programnaptár összefoglalja azokat az évről évre megrendezett eseményeket, amelyek különösen sok érdeklődőt vonzanak az itteni településekre. Kiemelten foglalkozik a kötet a nagyobb városokkal, így külön fejezetben szerepel Esztergom, Visegrád, Szentendre és Vác, illetve egy-egy fejezetben szerepelnek a bal és a jobb part kisebb települései (bal parti kirándulások, jobb parti kirándulások).A Könyv Magyarul!


Letöltések A Dunakanyar ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Dunakanyar ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789639490802
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2212340 / 1068277
  Series:


  TAGS:
  Online A Dunakanyar ebook, könyvet A Dunakanyar FB2, Download A Dunakanyar PDF , Download A Dunakanyar MOBI, Online A Dunakanyar könyvet, ingyenes letöltések A Dunakanyar IPhone, Online könyvet A Dunakanyar PDF, ingyenes A Dunakanyar DJVU, ingyenes letöltések A Dunakanyar TXT, letöltések A Dunakanyar RTF, Online A Dunakanyar FB2 , e-könyvet A Dunakanyar letöltések TXT, ingyenes A Dunakanyar letöltések könyvet, e-könyvet A Dunakanyar download MOBI, letöltések A Dunakanyar IPad, olvas A Dunakanyar MOBI, olvas A Dunakanyar DOC, ingyenes A Dunakanyar AWZ, Download e-könyvet A Dunakanyar iPad , ingyenes A Dunakanyar DJVU, Download A Dunakanyar e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Dunakanyar DVD, olvas A Dunakanyar TXT, Book A Dunakanyar letöltések DJVU, A Dunakanyar letöltések könyvet ingyenes, A Dunakanyar letöltések könyvet pdf ingyenes, A Dunakanyar pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Dunakanyar pdf ingyenes, A Dunakanyar letöltések könyvet epub ingyenes, A Dunakanyar ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply