A Duna

Nick Thorpe - A Duna

"A keletről nyugatról tartó dunai utazásom célja a folyó mentén élő emberek életének és gondolkodásának a megismerése és bemutatása – írja Nick Thorpe.
A Duna utazás fölfelé a folyón a Fekete-tengertől a Fekete-erdőig című könyvében, majd így folytatja: 2011 márciusában indultam útnak a romániai Duna-deltából, és utamat többször megszakítva, 2012 márciusában értem el a folyam németországi forrásvidékét. Az utazások között vissza-visszatértem Budapestre, hogy tudósítóként keressem a kenyeremet, és némi időt töltsek a családommal. Többnyire autóval keltem útra, de gyalogoltam, bicikliztem, utaztam hajóval, vonattal, repülővel és egyszer, a szerbiai Kladovóban, Matthew fiam gördeszkáján is. Minden létező alkalommal úsztam a folyóban, főként nyáron, kora reggelenként, időnként alig haladva az erős, hat kilométer per órás sodrásban, de volt, hogy a gátak közelében megbúvó tavakban vagy a holtágakban mártóztam meg Szeretném hinni, hogy egyszerre vagyok nyugati utazó, aki újra felfedezi a Keletet, és keleti utazó, aki újra felfedezi a Nyugatot.
A kék Duna egyszerre választja el és köti össze Európa két felét. A BBC tudósítója, Nick Thorpe keletről nyugatra tartó, egyéves utazásán keresztül új fényben láttatja a mai Európát. Könnyed és személyes hangvételű, vicces és egyedülálló leírásában pontos képet fest az itteni emberekről, a történelemről és a lenyűgöző tájakról. Mi többet várhatnánk egy rendhagyó útikönyvtől?"A Könyv Magyarul!


Letöltések A Duna ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Duna ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  358
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  648 gr
  ISBN:
  9789632445984
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2647786 / 1151646
  Translator:


  TAGS:
  Online A Duna ebook, könyvet A Duna FB2, Download A Duna PDF , Download A Duna MOBI, Online A Duna könyvet, ingyenes letöltések A Duna IPhone, Online könyvet A Duna PDF, ingyenes A Duna DJVU, ingyenes letöltések A Duna TXT, letöltések A Duna RTF, Online A Duna FB2 , e-könyvet A Duna letöltések TXT, ingyenes A Duna letöltések könyvet, e-könyvet A Duna download MOBI, letöltések A Duna IPad, olvas A Duna MOBI, olvas A Duna DOC, ingyenes A Duna AWZ, Download e-könyvet A Duna iPad , ingyenes A Duna DJVU, Download A Duna e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Duna DVD, olvas A Duna TXT, Book A Duna letöltések DJVU, A Duna letöltések könyvet ingyenes, A Duna letöltések könyvet pdf ingyenes, A Duna pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Duna pdf ingyenes, A Duna letöltések könyvet epub ingyenes, A Duna ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply