A dualista rendszer


A Modern magyar politikai rendszerek című sorozat célja azok történeti,
szociológiai illetve politológiai jellegű bemutatása. Az egyes kötetek nem az
adott korszakok eseménytörténeti jellegű kül- és belpolitikáját, hanem a legtágabb értelemben felfogott intézményrendszerét, valamint működését
mutatják be. Helyet kapnak továbbá a politikai élet azon intézményei és szereplői is, amelyek jogállásáról, funkciójáról és összetételéről szintén nem
feledkezhetünk meg: a választójog és választási rendszer, a pártok, érdekcsoportok, országgyűlés, államfő, kormány, minisztériumok, közigazgatás, rendfenntartás, jogrend, valamint bíráskodás.
Az államstruktúra és maga az állam – különösen napjainkban – sokak számára
nem túl vonzó fogalom. Pedig ismernünk kell mechanizmusát, mert mindennapjainkban körülvesz bennünket, és meghatározza az életünket.
A dualista állam szervezetéről szóló könyv esetében először vehet az olvasó
kézbe olyan munkát, amely történészek, jogászok és politológusok kutatási
eredményein építkezve egységes egészbe foglalja a dualizmus államáról és
intézményeiről szóló fontos ismeretanyagot, az uralkodótól kezdve a törvényhozó és végrehajtó hatalmon, majd a közigazgatáson át a bíróságokig. A könyv
kézikönyv, illetve tankönyv jellegű, az ismeretanyag átadására törekszik – de
ezt olvasmányos, a szélesebb olvasóközönség számára is élvezhető formában
teszi.A Könyv Magyarul!


Letöltések A dualista rendszer ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A dualista rendszer ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  660 gr
  ISBN:
  9789637319129
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2113135 / 1018951  TAGS:
  Online A dualista rendszer ebook, könyvet A dualista rendszer FB2, Download A dualista rendszer PDF , Download A dualista rendszer MOBI, Online A dualista rendszer könyvet, ingyenes letöltések A dualista rendszer IPhone, Online könyvet A dualista rendszer PDF, ingyenes A dualista rendszer DJVU, ingyenes letöltések A dualista rendszer TXT, letöltések A dualista rendszer RTF, Online A dualista rendszer FB2 , e-könyvet A dualista rendszer letöltések TXT, ingyenes A dualista rendszer letöltések könyvet, e-könyvet A dualista rendszer download MOBI, letöltések A dualista rendszer IPad, olvas A dualista rendszer MOBI, olvas A dualista rendszer DOC, ingyenes A dualista rendszer AWZ, Download e-könyvet A dualista rendszer iPad , ingyenes A dualista rendszer DJVU, Download A dualista rendszer e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A dualista rendszer DVD, olvas A dualista rendszer TXT, Book A dualista rendszer letöltések DJVU, A dualista rendszer letöltések könyvet ingyenes, A dualista rendszer letöltések könyvet pdf ingyenes, A dualista rendszer pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A dualista rendszer pdf ingyenes, A dualista rendszer letöltések könyvet epub ingyenes, A dualista rendszer ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply