A dorombolás művészete


A dalai láma többhetes európai utazásra készül, ahová DLM-­-et (Dalai Láma Macskája) nem tudja magával vinni. Az indulás előtt feladatot ad hőn szeretett macskájának: találja meg a boldogság valódi forrását. Szegény cicus nem is sejti, hogy milyen kalandokat rejt ez a kihívás.
David Michie legújabb könyve, A dorombolás művészete méltó folytatása A dalai láma macskája című, nagy sikerű történetnek, ahol már a szívünkbe zárhattuk a bájosan önző, kíváncsi és mindenbe belekotnyeleskedő cicát. Ezúttal is tele bölcsességgel, szeretettel és nem utolsó sorban humorral, no meg egy kis iróniával megfűszerezve követhetjük nyomon, hogyan próbálja megoldani DLM a feladatot. Hiszen a világ minden kérdése közül ez a legfontosabb: hogyan érhetjük el a tartós boldogságot, azaz mitől dorombolunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések A dorombolás művészete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A dorombolás művészete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  242 gr
  ISBN:
  9788073704179
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2638228 / 1149744
  Translator:


  TAGS:
  Online A dorombolás művészete ebook, könyvet A dorombolás művészete FB2, Download A dorombolás művészete PDF , Download A dorombolás művészete MOBI, Online A dorombolás művészete könyvet, ingyenes letöltések A dorombolás művészete IPhone, Online könyvet A dorombolás művészete PDF, ingyenes A dorombolás művészete DJVU, ingyenes letöltések A dorombolás művészete TXT, letöltések A dorombolás művészete RTF, Online A dorombolás művészete FB2 , e-könyvet A dorombolás művészete letöltések TXT, ingyenes A dorombolás művészete letöltések könyvet, e-könyvet A dorombolás művészete download MOBI, letöltések A dorombolás művészete IPad, olvas A dorombolás művészete MOBI, olvas A dorombolás művészete DOC, ingyenes A dorombolás művészete AWZ, Download e-könyvet A dorombolás művészete iPad , ingyenes A dorombolás művészete DJVU, Download A dorombolás művészete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A dorombolás művészete DVD, olvas A dorombolás művészete TXT, Book A dorombolás művészete letöltések DJVU, A dorombolás művészete letöltések könyvet ingyenes, A dorombolás művészete letöltések könyvet pdf ingyenes, A dorombolás művészete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A dorombolás művészete pdf ingyenes, A dorombolás művészete letöltések könyvet epub ingyenes, A dorombolás művészete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply