A döntés

Kathryn Taylor - A döntés

Egy régóta rejtegetett titok és egy súlyos döntés
Ben Sterling önmagának sem igazán tudja megmagyarázni, miért változott meg benne annyi minden, mióta Daringham Hallban lakik. És ennek nem egyedül az az oka, hogy a kelet-angliai birtokon élő családja kedvesen befogadta noha ő erre a legkevésbé sem számított. Az egyébként józanságáról és fegyelmezettségéről híres amerikai vállalkozót azok az érzések is kibillentik lelki egyensúlyából, amelyeket Kate, a fiatal állatorvosnő ébreszt benne. Nem tudja, higgye-e, hogy jövője van itt, Angliában. Ekkor még nem is sejti, hogy a háttérben egy cselszövő ármánykodik, és hogy éppen Kate lesz az, aki rábírja, gondolja át még egyszer a Daringham Hall-lal kapcsolatban hozott döntését

A népszerű angol családtörténet, a Darigham Hall-trilógia második része
A Könyv Magyarul!


Letöltések A döntés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A döntés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  310
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  336 gr
  ISBN:
  9789630985994
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2683676 / 1158507
  Translator:


  TAGS:
  Online A döntés ebook, könyvet A döntés FB2, Download A döntés PDF , Download A döntés MOBI, Online A döntés könyvet, ingyenes letöltések A döntés IPhone, Online könyvet A döntés PDF, ingyenes A döntés DJVU, ingyenes letöltések A döntés TXT, letöltések A döntés RTF, Online A döntés FB2 , e-könyvet A döntés letöltések TXT, ingyenes A döntés letöltések könyvet, e-könyvet A döntés download MOBI, letöltések A döntés IPad, olvas A döntés MOBI, olvas A döntés DOC, ingyenes A döntés AWZ, Download e-könyvet A döntés iPad , ingyenes A döntés DJVU, Download A döntés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A döntés DVD, olvas A döntés TXT, Book A döntés letöltések DJVU, A döntés letöltések könyvet ingyenes, A döntés letöltések könyvet pdf ingyenes, A döntés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A döntés pdf ingyenes, A döntés letöltések könyvet epub ingyenes, A döntés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply