A dolgok legbelseje

Brigitte Röthlein - A dolgok legbelseje

Ez a könyv az atomi, és az atomnál kisebb világ kutatásával foglalkozik. Izgalmasan mutatja be a tudomány fejlődését egyebek közt Wilhelm Röntgen, Ernest Rutherford, Marie Curie kezdeti kísérleteitől egészen a legmodernebb reaktortechnikáig és a gigantikus részecskegyorsítókig, amelyek egyre mélyebb mikrovilágba engednek betekintést az ember számára. Az "atomfizika fénykorának" legkiválóbb képviselői – Max Planck, Albert Einstein, Niels Bohr, Werner Heisenberg, Richard Feynman vagy Lise Meitner és Otto Hahn, hogy csak néhányat említsünk – munkásságát legfontosabb kísérleteik megalkotása közben ismerjük meg. Mindeközben a szerző, Brigitte Röthlein, az "alkalmazott atomfizika" veszélyeit és lehetőségeit, a radioaktivitás műszaki hasznosítását is alaposan taglalja: az atombombától a fúziós reaktoron át a legbonyolultabb komputer-tomográfokig. Mivel foglalkozik napjainkban a tudományos kutatás, és az elért tudományos eredményeknek milyen hatásuk van mindennapi életünkre? A Dialóg Campus Kiadó új sorozata, a Tudományok Kiskönyvtára ezekre a kérdésekre ad választ érthető, könnyed stílusban, de mindenekelőtt: tudományos megalapozottsággal.A Könyv Magyarul!


Letöltések A dolgok legbelseje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A dolgok legbelseje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  112
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9789639542655
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2111258 / 1018106
  Series:


  TAGS:
  Online A dolgok legbelseje ebook, könyvet A dolgok legbelseje FB2, Download A dolgok legbelseje PDF , Download A dolgok legbelseje MOBI, Online A dolgok legbelseje könyvet, ingyenes letöltések A dolgok legbelseje IPhone, Online könyvet A dolgok legbelseje PDF, ingyenes A dolgok legbelseje DJVU, ingyenes letöltések A dolgok legbelseje TXT, letöltések A dolgok legbelseje RTF, Online A dolgok legbelseje FB2 , e-könyvet A dolgok legbelseje letöltések TXT, ingyenes A dolgok legbelseje letöltések könyvet, e-könyvet A dolgok legbelseje download MOBI, letöltések A dolgok legbelseje IPad, olvas A dolgok legbelseje MOBI, olvas A dolgok legbelseje DOC, ingyenes A dolgok legbelseje AWZ, Download e-könyvet A dolgok legbelseje iPad , ingyenes A dolgok legbelseje DJVU, Download A dolgok legbelseje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A dolgok legbelseje DVD, olvas A dolgok legbelseje TXT, Book A dolgok legbelseje letöltések DJVU, A dolgok legbelseje letöltések könyvet ingyenes, A dolgok legbelseje letöltések könyvet pdf ingyenes, A dolgok legbelseje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A dolgok legbelseje pdf ingyenes, A dolgok legbelseje letöltések könyvet epub ingyenes, A dolgok legbelseje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply