A Dohány utcai zsinagóga

Regős László - A Dohány utcai zsinagóga

"Kisfiú voltam, amikor apám először magával vitt. Egyáltalán nem tetszett. Sötét, nyomasztó hely volt, a levegőt átjárta az omladozó vakolat és penész szaga.
Amikor néhány évvel ezelőtt újra láttam a zsinagógát, nem akartam hinni a szememnek. Gyönyörű volt, valószínűleg szebb, mint 1859-es születésekor. Beleszerettem a lélegzetelállító szépségébe."
Regős László

"I was a little boy when my father took me there the very first time. I didn’t like the place at all. It was dark and gloomy, the air pungent with the lingering smell of crumbling plaster and mildew.
On one of my visits to the synagogue a few years ago, I couldn’t believe what I saw. The synagogue was beautiful; perhaps even more stunning than when it was built in 1859. I immediately fell in love with its breathtaking beauty."
László Regős
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Dohány utcai zsinagóga ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Dohány utcai zsinagóga ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  910 gr
  ISBN:
  9789632970622
  Language:
  HUNGARIAN – ENGLISH
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2205667 / 1061387
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online A Dohány utcai zsinagóga ebook, könyvet A Dohány utcai zsinagóga FB2, Download A Dohány utcai zsinagóga PDF , Download A Dohány utcai zsinagóga MOBI, Online A Dohány utcai zsinagóga könyvet, ingyenes letöltések A Dohány utcai zsinagóga IPhone, Online könyvet A Dohány utcai zsinagóga PDF, ingyenes A Dohány utcai zsinagóga DJVU, ingyenes letöltések A Dohány utcai zsinagóga TXT, letöltések A Dohány utcai zsinagóga RTF, Online A Dohány utcai zsinagóga FB2 , e-könyvet A Dohány utcai zsinagóga letöltések TXT, ingyenes A Dohány utcai zsinagóga letöltések könyvet, e-könyvet A Dohány utcai zsinagóga download MOBI, letöltések A Dohány utcai zsinagóga IPad, olvas A Dohány utcai zsinagóga MOBI, olvas A Dohány utcai zsinagóga DOC, ingyenes A Dohány utcai zsinagóga AWZ, Download e-könyvet A Dohány utcai zsinagóga iPad , ingyenes A Dohány utcai zsinagóga DJVU, Download A Dohány utcai zsinagóga e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Dohány utcai zsinagóga DVD, olvas A Dohány utcai zsinagóga TXT, Book A Dohány utcai zsinagóga letöltések DJVU, A Dohány utcai zsinagóga letöltések könyvet ingyenes, A Dohány utcai zsinagóga letöltések könyvet pdf ingyenes, A Dohány utcai zsinagóga pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Dohány utcai zsinagóga pdf ingyenes, A Dohány utcai zsinagóga letöltések könyvet epub ingyenes, A Dohány utcai zsinagóga ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply