A Dohány utcai zsinagóga

Regős László - A Dohány utcai zsinagóga

A világ legnagyobb neológ zsinagógája, egyben a zsidóság reprezentatív imahelye, a budapesti Dohány utcai zsinagóga idén százötven esztendős. Kelet-Európa szívében, két világháború pusztító viharai után is él, működik, otthont ad mindazon céloknak, melyek az alapítók szívét is fűtötték.
Másfél évszázad alatt a magyarországi zsidóság belső szerkezete átalakult, élete gyökeresen megváltozott, tragédiák sorát szenvedte el, de e templom fensége és szellemi ereje változatlan maradt. Ma is imádkoznak olyanok a falai között, akik még a dédapa által megvásárolt ülésben küldik fohászukat az ég felé. Generációk sora volt és maradt a templom hűséges híve.
A szenvedélyes fotós Regős László is csatlakozott ehhez a népes táborhoz, és a maga módján, egy pazar kiállítású kötettel tiszteleg az évforduló és a zsidó kultúra előtt.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Dohány utcai zsinagóga ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Dohány utcai zsinagóga ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  23.8 x 25.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  132
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9789632970622
  Language:
  HUNGARIAN – ENGLISH
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A Dohány utcai zsinagóga ebook, könyvet A Dohány utcai zsinagóga FB2, Download A Dohány utcai zsinagóga PDF , Download A Dohány utcai zsinagóga MOBI, Online A Dohány utcai zsinagóga könyvet, ingyenes letöltések A Dohány utcai zsinagóga IPhone, Online könyvet A Dohány utcai zsinagóga PDF, ingyenes A Dohány utcai zsinagóga DJVU, ingyenes letöltések A Dohány utcai zsinagóga TXT, letöltések A Dohány utcai zsinagóga RTF, Online A Dohány utcai zsinagóga FB2 , e-könyvet A Dohány utcai zsinagóga letöltések TXT, ingyenes A Dohány utcai zsinagóga letöltések könyvet, e-könyvet A Dohány utcai zsinagóga download MOBI, letöltések A Dohány utcai zsinagóga IPad, olvas A Dohány utcai zsinagóga MOBI, olvas A Dohány utcai zsinagóga DOC, ingyenes A Dohány utcai zsinagóga AWZ, Download e-könyvet A Dohány utcai zsinagóga iPad , ingyenes A Dohány utcai zsinagóga DJVU, Download A Dohány utcai zsinagóga e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Dohány utcai zsinagóga DVD, olvas A Dohány utcai zsinagóga TXT, Book A Dohány utcai zsinagóga letöltések DJVU, A Dohány utcai zsinagóga letöltések könyvet ingyenes, A Dohány utcai zsinagóga letöltések könyvet pdf ingyenes, A Dohány utcai zsinagóga pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Dohány utcai zsinagóga pdf ingyenes, A Dohány utcai zsinagóga letöltések könyvet epub ingyenes, A Dohány utcai zsinagóga ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply