A dinka lelke

P. G. Wodehouse - A dinka lelke

"Amennyiben a figyelmes olvasó összehasonlítja ezt a könyvemet a Golfőrültekkel, észreveheti, hogy a mostani kötetet úgy járják át a mély érzések, mint a koszos cipők szaga az öltözőt. Meglehet, arra a következtetésre jut majd, hogy oly sok angol íróhoz hasonlóan én is a nagy oroszok hatása alá kerültem. Erről szó sincs. Tagadhatatlan, hogy stílusom sokat köszönhet Dosztojevszkijnek. De az olyan történeteim, mint a Rollo Podmarsh eszmélése és a Ha Vosper úgy akarja szívmelengető mélysége annak a ténynek tudható be, hogy az utóbbi időben igen sokat játszottam Southamptonban és az USA-ban, a Long Islanden lévő Nemzeti Pályákon. Ezeket a pályákat egy száműzött skót építette, aki arra a rémes ötletre ragadtatta magát, hogy egyetlen pályán egyesíti Nagy Britannia legnehezebb lyukait. Mindez megvisel egy olyan embert, aki Sandwich-ben átkelt a Szaharán, Prestwickben megmászta az Alpokat, és St Andrews-ban az Állomásfőnök Kertje lyukhoz érve azt hitte, karnyújtásnyira áll az Édentől. Ha két egymást követő nap is száznyolc ütéssel adod be az eredménylapodat, megtudsz egy s mást az életről."A Könyv Magyarul!


Letöltések A dinka lelke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A dinka lelke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  242
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789635397686
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2227168 / 1081622
  Translator:


  TAGS:
  Online A dinka lelke ebook, könyvet A dinka lelke FB2, Download A dinka lelke PDF , Download A dinka lelke MOBI, Online A dinka lelke könyvet, ingyenes letöltések A dinka lelke IPhone, Online könyvet A dinka lelke PDF, ingyenes A dinka lelke DJVU, ingyenes letöltések A dinka lelke TXT, letöltések A dinka lelke RTF, Online A dinka lelke FB2 , e-könyvet A dinka lelke letöltések TXT, ingyenes A dinka lelke letöltések könyvet, e-könyvet A dinka lelke download MOBI, letöltések A dinka lelke IPad, olvas A dinka lelke MOBI, olvas A dinka lelke DOC, ingyenes A dinka lelke AWZ, Download e-könyvet A dinka lelke iPad , ingyenes A dinka lelke DJVU, Download A dinka lelke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A dinka lelke DVD, olvas A dinka lelke TXT, Book A dinka lelke letöltések DJVU, A dinka lelke letöltések könyvet ingyenes, A dinka lelke letöltések könyvet pdf ingyenes, A dinka lelke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A dinka lelke pdf ingyenes, A dinka lelke letöltések könyvet epub ingyenes, A dinka lelke ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply