A digitális műsorszórás alapjai


Hosszú kutatási időszak után az elmúlt évtizedben indult útjára a digitális televízió. Analóg elődjénél jobb és állandó minőséggel, sokkal gazdaságosabb átviteli megoldásokkal valamint új szolgáltatások lehetőségével tör be mindennapi életünkbe és nyitja tágra az ajtót a konvergencia néven emlegetett jelenségnek, amikor is egybefonódik a távközlés, a média és az informatika, s együttesen sohasem látott távlatokat nyitnak. Elsőként a műholdas műsorelosztásban vált jellemzővé a digitális megoldás, most esedékes Európában – így Magyarországon is – a földfelszíni műsorszórás digitálissá alakítása és szinte ezzel egyidőben kerül sor a digitális kábeltelevíziózás alkalmazására is.


Walter Fischer olyan monográfiát írt, amelyben megtalálhatók a digitális televíziózás alapjai, az információ-tömörítési eljárástól a digitális televízió-átviteli rendszereken keresztül egészen a méréstechnikáig. A fókuszban az európai digitális földfelszíni műsorszórás áll, de jó áttekintést kapunk a világ más részein használt rendszerek lényegéről és a műholdas és kábeles digitális műsorelosztás technikáját is megismerjük.


A szerző – oktatói tapasztalatainak köszönhetően – kiváló arányokat tart az elméleti alapismeretek, a matematikai leírások és a gyakorlati tudnivalók között. Ennek eredményeképpen e kötet egyaránt alkalmas tankönyvnek, mérnöki kézikönyvnek, sőt még arra is, hogy a nem hírközlési alapképzettségű, de műszaki témákban jártas olvasó képet alkothasson a digitális televízió működésmódjáról.


Walter Fischer, a Rhode&Schwarz kutatómérnöke.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A digitális műsorszórás alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A digitális műsorszórás alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  710 gr
  ISBN:
  9789632168579
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2092832 / 1011659
  Format:


  TAGS:
  Online A digitális műsorszórás alapjai ebook, könyvet A digitális műsorszórás alapjai FB2, Download A digitális műsorszórás alapjai PDF , Download A digitális műsorszórás alapjai MOBI, Online A digitális műsorszórás alapjai könyvet, ingyenes letöltések A digitális műsorszórás alapjai IPhone, Online könyvet A digitális műsorszórás alapjai PDF, ingyenes A digitális műsorszórás alapjai DJVU, ingyenes letöltések A digitális műsorszórás alapjai TXT, letöltések A digitális műsorszórás alapjai RTF, Online A digitális műsorszórás alapjai FB2 , e-könyvet A digitális műsorszórás alapjai letöltések TXT, ingyenes A digitális műsorszórás alapjai letöltések könyvet, e-könyvet A digitális műsorszórás alapjai download MOBI, letöltések A digitális műsorszórás alapjai IPad, olvas A digitális műsorszórás alapjai MOBI, olvas A digitális műsorszórás alapjai DOC, ingyenes A digitális műsorszórás alapjai AWZ, Download e-könyvet A digitális műsorszórás alapjai iPad , ingyenes A digitális műsorszórás alapjai DJVU, Download A digitális műsorszórás alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A digitális műsorszórás alapjai DVD, olvas A digitális műsorszórás alapjai TXT, Book A digitális műsorszórás alapjai letöltések DJVU, A digitális műsorszórás alapjai letöltések könyvet ingyenes, A digitális műsorszórás alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A digitális műsorszórás alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A digitális műsorszórás alapjai pdf ingyenes, A digitális műsorszórás alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A digitális műsorszórás alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply