A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás

Scott Kelby - A Digitális fotós könyv 1. - 2. kiadás

Scott Kelby, aki a Photoshop Digitális Fotósoknak című sikerlistás, díjnyertes könyvével mindörökre megváltoztatta a “digitális sötétkamrát”, ezúttal a digitális fényképészet legfontosabb területével küzd meg, és megmutatja nekünk, hogyan készíthetünk profi minőségű felvételeket a legjobb digitális fotósok trükkjeit használva (amelyek mellesleg egyszerűbbek, mintsem gondolnánk).

Nézzük, Scott miként mutatja be könyvének lényegét:
“Ha mi együtt fotózni mennénk, és megkérdeznéd, hogy “Te, hogyan kapjam le ezt a virágot úgy, hogy éles legyen?”, nem kezdenék el fényképész leckéket tartani Neked. Egyszerűen azt mondanám, hogy “Rakd fel a zoom objektívet, állítsd a blendét f/2.8-ra, fókuszálj a virágra, és kattints.” Erről szól a könyv: mi ketten fotózni megyünk, válaszolok a kérdésekre, tanácsokat adok, és megosztom az általam ismert titkokat, ahogy egy barátommal tenném – a technikai magyarázat és a fotós szakzsargon nélkül.”

Ez nem elméleti könyv, amely zavaros szakszöveggel és részletes fogalomleírásokkal van tele! Ez a könyv arról szól, hogy melyik gombot kell megnyomni, melyik beállítást használjuk és mikor tegyük. A fényképész szakma majd 200 féltve őrzött titkát felfedő könyv birtokában észrevehetően jobb, élesebb, színesebb, professzionális fényképeket készíthetünk.

Minden oldalon találunk valamit, amivel jobbá tehetjük felvételeinket. Minden lapozással egy újabb profi beállításhoz, eszközhöz vagy trükkhöz jutunk, amelyek használatával fényképeinkből galériába illő műremekek válnak. Ha unjuk már, hogy “nem rossz” fényképeket készítünk, ha unjuk már, hogy a fényképész magazinokat nézegetve mindig arra gondolunk, hogy “Az én képeim miért nem így néznek ki?”, akkor ez a könyv pontosan nekünk szól!

Scott Kelby a világ egyik legolvasottabb szerzője a számítógépes könyvek területén, a Photoshop User magazin főszerkesztője, az amerikai National Association of Photoshop Professionals elnöke, a Nikon Software User magazin főszerkesztője, és az Adobe Photoshop TV video podcast egyik társházigazdája. Scott a szerzője a Photoshop Down & Dirty Tricks és a magyarul is megjelent Photoshop Digitális Fotósoknak kiadványoknak, illetve ő a New Riders kiadó által megjelentetett Killer Tips sorozat sorozatszerkesztője is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  235
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  692 gr
  ISBN:
  9789639929364
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2085867 / 1009211
  Translator:


  TAGS:
  Online A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás ebook, könyvet A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás FB2, Download A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás PDF , Download A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás MOBI, Online A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás könyvet, ingyenes letöltések A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás IPhone, Online könyvet A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás PDF, ingyenes A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás DJVU, ingyenes letöltések A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás TXT, letöltések A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás RTF, Online A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás FB2 , e-könyvet A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás letöltések TXT, ingyenes A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás letöltések könyvet, e-könyvet A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás download MOBI, letöltések A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás IPad, olvas A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás MOBI, olvas A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás DOC, ingyenes A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás AWZ, Download e-könyvet A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás iPad , ingyenes A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás DJVU, Download A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás DVD, olvas A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás TXT, Book A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás letöltések DJVU, A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás letöltések könyvet ingyenes, A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás letöltések könyvet pdf ingyenes, A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás pdf ingyenes, A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás letöltések könyvet epub ingyenes, A Digitális fotós könyv 1. – 2. kiadás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply