A dialógus sodrában

Hegyi Béla - A dialógus sodrában

A kötetcím kettős értelmű. Nemcsak azt jelzi, hogy beszélgetésekkel, interjúkkal találkozik itt az olvasó, hanem utal a párbeszédek egyik fontos témájára is. Hegyi Béla, a Vigilia c. folyóirat szerkesztője a magyar szellemi élet egy sor kiválóságának tette föl a kérdést: hogy vélekedik a marxizmus és kereszténység, szocializmus és egyház, istenhit és modern világ viszonyáról? S miközben hírneves művészeink, tudósaink Németh László, Lukács György, Ferencsik János, Illyés Gyula, Jancsó Miklós, Pilinszky János és mások válaszolnak, szinte észrevétlenül kibontakozik arcképük is. Németh László mondta e kötet szerzőjének: Maga tulajdonképpen megújította ezt a haldokló műfajt. A legnehezebb műfajt, ahol a szerzőnek nemcsak önmagára, hanem a beszélgető társra is figyelnie kell, sőt alkalmazkodnia kell hozzá. Magánál nemcsak kérdezz-felelek van, hanem valami az esszéből, a portréból, a drámából, helyenként még a novellából is.A Könyv Magyarul!


Letöltések A dialógus sodrában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A dialógus sodrában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  471
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9632708172
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1978
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A dialógus sodrában ebook, könyvet A dialógus sodrában FB2, Download A dialógus sodrában PDF , Download A dialógus sodrában MOBI, Online A dialógus sodrában könyvet, ingyenes letöltések A dialógus sodrában IPhone, Online könyvet A dialógus sodrában PDF, ingyenes A dialógus sodrában DJVU, ingyenes letöltések A dialógus sodrában TXT, letöltések A dialógus sodrában RTF, Online A dialógus sodrában FB2 , e-könyvet A dialógus sodrában letöltések TXT, ingyenes A dialógus sodrában letöltések könyvet, e-könyvet A dialógus sodrában download MOBI, letöltések A dialógus sodrában IPad, olvas A dialógus sodrában MOBI, olvas A dialógus sodrában DOC, ingyenes A dialógus sodrában AWZ, Download e-könyvet A dialógus sodrában iPad , ingyenes A dialógus sodrában DJVU, Download A dialógus sodrában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A dialógus sodrában DVD, olvas A dialógus sodrában TXT, Book A dialógus sodrában letöltések DJVU, A dialógus sodrában letöltések könyvet ingyenes, A dialógus sodrában letöltések könyvet pdf ingyenes, A dialógus sodrában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A dialógus sodrában pdf ingyenes, A dialógus sodrában letöltések könyvet epub ingyenes, A dialógus sodrában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply