A detektívtörténet anatómiája

Keszthelyi Tibor - A detektívtörténet anatómiája

Ritka kalandra invitálja az olvasót a szerző ebben a művében. A detektívtörténetnek, ennek az egyesek által túlbecsült, mások által viszont mellőzött, legfőképpen azonban félretett műfajnak a rejtélyét bogozza ki tudományos igénnyel, olvasmányos formában.
Alapvető kérdésekre keresi a választ: mi a detektívtörténet, irodalmon belüli vagy azon kívüli jelenség-e, milyen a belső struktúrája; miben különbözik a regénytől és a novellától, melyek sajátos esztétikai törvényei?
Az anatómus apró részleteket is feltáró szemléletmódjával teszi vizsgálat tárgyává a műfajt mint társadalmi jelenséget, számba veszi létrejöttének főbb irodalmi és társadalmi forrásait, megismertet a detektívtörténet fejlődésrajzával, jelentősebb mestereivel, és kijelöli helyét a szellemi alkotások világában.
A boncolt anyag legmélyén két alapvető emberi ösztönre: a kíváncsiságra és a játékosságra bukkan. Ezek jegyében fogott ő is a nyomozáshoz, és kínálja az olvasónak ezt az igazi könyvújdonságot, amely új szempontokkal gazdagítja a téma irodalmát.A Könyv Magyarul!


Letöltések A detektívtörténet anatómiája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A detektívtörténet anatómiája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 18 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  242
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9632708997
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1979
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A detektívtörténet anatómiája ebook, könyvet A detektívtörténet anatómiája FB2, Download A detektívtörténet anatómiája PDF , Download A detektívtörténet anatómiája MOBI, Online A detektívtörténet anatómiája könyvet, ingyenes letöltések A detektívtörténet anatómiája IPhone, Online könyvet A detektívtörténet anatómiája PDF, ingyenes A detektívtörténet anatómiája DJVU, ingyenes letöltések A detektívtörténet anatómiája TXT, letöltések A detektívtörténet anatómiája RTF, Online A detektívtörténet anatómiája FB2 , e-könyvet A detektívtörténet anatómiája letöltések TXT, ingyenes A detektívtörténet anatómiája letöltések könyvet, e-könyvet A detektívtörténet anatómiája download MOBI, letöltések A detektívtörténet anatómiája IPad, olvas A detektívtörténet anatómiája MOBI, olvas A detektívtörténet anatómiája DOC, ingyenes A detektívtörténet anatómiája AWZ, Download e-könyvet A detektívtörténet anatómiája iPad , ingyenes A detektívtörténet anatómiája DJVU, Download A detektívtörténet anatómiája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A detektívtörténet anatómiája DVD, olvas A detektívtörténet anatómiája TXT, Book A detektívtörténet anatómiája letöltések DJVU, A detektívtörténet anatómiája letöltések könyvet ingyenes, A detektívtörténet anatómiája letöltések könyvet pdf ingyenes, A detektívtörténet anatómiája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A detektívtörténet anatómiája pdf ingyenes, A detektívtörténet anatómiája letöltések könyvet epub ingyenes, A detektívtörténet anatómiája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply