A denevér

Gabnai Katalin - A denevér

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Operettrajongók!
Fontosnak tartom ezt a sorozatot, melybe úgy válogattuk a budapesti és bécsi operett halhatatlan, a műfaj diadalútját meghatározó darabjait, hogy a Magyarországon legnépszerűbb művek szerezzenek örömet Önöknek!
Az operett a zenés műfaj különleges csodája. Fülbemászó zenei nyelven mesél az őrült szerelemről és annak akadályairól. Álomvilágba ringat, ugyanakkor elgondolkodtat. Ezeknek a meséknek ugyanis erkölcseinkben és vágyainkban ősi gyökereik vannak.
Jó kedvvel és szeretettel ajánlom tehát ezt a sorozatot olvasóknak és hallgatóknak egyaránt! Úgy vélem, különleges szemekből összeállított, nagyon értékes, szórakoztató és esztétikai gyönyörűséget hordozó gyöngysor ez operettfüzér, az ezredforduló után válogatva. – Kerényi Miklós Gábor – KERO, A Budapesti Operettszínház igazgatója

A CD-ken a bécsi és magyar operettek legismertebb dallamai hallhatók. 55-65 percnyi műsoridő lemezenként.
A kötetekben a szerző életéről, a CD-n szereplő felvételek keletkezéséről, az előadóművészekről, a darab tartalmáról, történetéről olvashatunk. Az érdekes és tartalmas leírásokat gazdag illusztrációs anyag kíséri.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A denevér ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A denevér ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  56
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  232 gr
  ISBN:
  9789630974684
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236831 / 1091616
  Series:


  TAGS:
  Online A denevér ebook, könyvet A denevér FB2, Download A denevér PDF , Download A denevér MOBI, Online A denevér könyvet, ingyenes letöltések A denevér IPhone, Online könyvet A denevér PDF, ingyenes A denevér DJVU, ingyenes letöltések A denevér TXT, letöltések A denevér RTF, Online A denevér FB2 , e-könyvet A denevér letöltések TXT, ingyenes A denevér letöltések könyvet, e-könyvet A denevér download MOBI, letöltések A denevér IPad, olvas A denevér MOBI, olvas A denevér DOC, ingyenes A denevér AWZ, Download e-könyvet A denevér iPad , ingyenes A denevér DJVU, Download A denevér e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A denevér DVD, olvas A denevér TXT, Book A denevér letöltések DJVU, A denevér letöltések könyvet ingyenes, A denevér letöltések könyvet pdf ingyenes, A denevér pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A denevér pdf ingyenes, A denevér letöltések könyvet epub ingyenes, A denevér ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply