A csodák kora

Marianne Williamson - A csodák kora

A változás szükséglete emberi tulajdonság: az évek előrehaladtával időről időre át kell lépnünk egyik életszakaszból a másikba, s ilyenkor énünk egyik része meghal, hogy valami új születhessen. A legtöbben 45-55 éves korunk között valamikor átéljük az életközépi válságot, amikor is amellett, hogy megváltoznak szervezetünk fiziológiás folyamatai, lelkileg és szellemileg is érettebbé válunk, életcéljaink átértékelődnek, s messzebbre tekintünk, láthatárunkon megjelenik a személyes elmúlás. Mindez sokakat számvetésre késztet, ami azután egyeseknél pánikhoz vezet. Marianne Williamson könyvének célja, hogy mind pszichológiai, mind pedig spirituális szinten újraértelmezze ezt az átmenetet, hogy így az az öröm és felébredés csodálatos érzéséhez vezessen.A Könyv Magyarul!


Letöltések A csodák kora ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A csodák kora ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  180
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789635290345
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2209019 / 1065120
  Translator:


  TAGS:
  Online A csodák kora ebook, könyvet A csodák kora FB2, Download A csodák kora PDF , Download A csodák kora MOBI, Online A csodák kora könyvet, ingyenes letöltések A csodák kora IPhone, Online könyvet A csodák kora PDF, ingyenes A csodák kora DJVU, ingyenes letöltések A csodák kora TXT, letöltések A csodák kora RTF, Online A csodák kora FB2 , e-könyvet A csodák kora letöltések TXT, ingyenes A csodák kora letöltések könyvet, e-könyvet A csodák kora download MOBI, letöltések A csodák kora IPad, olvas A csodák kora MOBI, olvas A csodák kora DOC, ingyenes A csodák kora AWZ, Download e-könyvet A csodák kora iPad , ingyenes A csodák kora DJVU, Download A csodák kora e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A csodák kora DVD, olvas A csodák kora TXT, Book A csodák kora letöltések DJVU, A csodák kora letöltések könyvet ingyenes, A csodák kora letöltések könyvet pdf ingyenes, A csodák kora pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A csodák kora pdf ingyenes, A csodák kora letöltések könyvet epub ingyenes, A csodák kora ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply