A csodák fizikája

Richard Bartlett - A csodák fizikája

Készülj fel, hogy olyan világba lépsz be, ahol örökre megváltozik az arról alkotott véleményed, hogy fizikailag és emberileg mi lehetséges és mi nem az!

Több mint egy évtizeddel ezelőtt Dr. Richard Bartlett hihetetlen felfedezést tett gyógyító kezelései során. Egyszerű érintéssel és irányított szándékkal képes volt azonnal feloldani a feszültséget a betegeiben. A mátrixenergetika néven ismertté vált forradalmi eljárás alapos feltérképezését és a Mátrixenergetika című sikerkönyv megjelenését követően Dr. Bartlett A csodák fizikájában teljesen új elképzeléseket mutat be az élvonalbeli gyógyítás és tudomány területéről, és az olvasók rendelkezésére bocsátja azokat az eszközöket és azt a tudást, amelyek segítségével szert tehetnek az általa alkalmazott újszerű és varázslatos képességre.
A könyv kézzelfogható energiákat rejt. Megmutatja, hogy amit manapság csodáknak hívnak, valójában olyan dolgok, amelyekről tudjuk, hogy vannak, de még nem tudjuk bizonyítani. De ahogy mondani szokás: a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka. Ha úgy kezdünk el gondolkodni, hogy mi lehetséges, ahelyett hogy rögzült valóságképünk korlátain belül mozogva azt nézzük, hogy mi nem lehetséges, rájövünk, hogy váratlan és csodálatos dolgokra lehetünk és vagyunk is képesek.
A csodák fizikája nem csak lenyűgöző olvasmány, hanem azonnal alkalmazható technikát is tanít. Dr. Bartlett milliókkal osztja meg saját, személyes élményeit, olyan valószínűtlen témákkal kapcsolatos tudását, mint a levitáció, a párhuzamos valóságok és a láthatatlanság ami teljesen átformálja világról alkotott véleményünket.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A csodák fizikája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A csodák fizikája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  304
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  440 gr
  ISBN:
  9789635291175
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2221921 / 1077815
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A csodák fizikája ebook, könyvet A csodák fizikája FB2, Download A csodák fizikája PDF , Download A csodák fizikája MOBI, Online A csodák fizikája könyvet, ingyenes letöltések A csodák fizikája IPhone, Online könyvet A csodák fizikája PDF, ingyenes A csodák fizikája DJVU, ingyenes letöltések A csodák fizikája TXT, letöltések A csodák fizikája RTF, Online A csodák fizikája FB2 , e-könyvet A csodák fizikája letöltések TXT, ingyenes A csodák fizikája letöltések könyvet, e-könyvet A csodák fizikája download MOBI, letöltések A csodák fizikája IPad, olvas A csodák fizikája MOBI, olvas A csodák fizikája DOC, ingyenes A csodák fizikája AWZ, Download e-könyvet A csodák fizikája iPad , ingyenes A csodák fizikája DJVU, Download A csodák fizikája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A csodák fizikája DVD, olvas A csodák fizikája TXT, Book A csodák fizikája letöltések DJVU, A csodák fizikája letöltések könyvet ingyenes, A csodák fizikája letöltések könyvet pdf ingyenes, A csodák fizikája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A csodák fizikája pdf ingyenes, A csodák fizikája letöltések könyvet epub ingyenes, A csodák fizikája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply