A csipkeolvasó

Brunonia Barry - A csipkeolvasó

A nevem Towner Whitney. Nem, ez nem egészen igaz. Az igazi keresztnevem Sophya. Egy szavamat se higgyék, mert én mindig hazudok.
Így üdvözöl bennünket Towner Whitney, A csipkeolvasó bevallottan megbízhatatlan narrátora egy salemi családból, ahol az asszonyok meg tudják jósolni a jövőt a csipkéből, és nemzedékek óta őriznek titkokat. Ám amikor két nő eltűnése visszahozza Townert Salembe, kiderül, mi is az igazság Towner ikerhúgának halála körül.
A csipkeolvasó meséje titkokat, identitászavarokat, hazugságokat és féligazságokat forgat bűvös örvényében. Az olvasó hamarosan rájön, hogy úgyszólván lehetetlen elválasztani a valóságot a fantáziától; de hiszen Towner Whitney már a regény elején kijelentette: "Nincsenek véletlenek!"A Könyv Magyarul!


Letöltések A csipkeolvasó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A csipkeolvasó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  448
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  9789636893071
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2207378 / 1063280
  Translator:


  TAGS:
  Online A csipkeolvasó ebook, könyvet A csipkeolvasó FB2, Download A csipkeolvasó PDF , Download A csipkeolvasó MOBI, Online A csipkeolvasó könyvet, ingyenes letöltések A csipkeolvasó IPhone, Online könyvet A csipkeolvasó PDF, ingyenes A csipkeolvasó DJVU, ingyenes letöltések A csipkeolvasó TXT, letöltések A csipkeolvasó RTF, Online A csipkeolvasó FB2 , e-könyvet A csipkeolvasó letöltések TXT, ingyenes A csipkeolvasó letöltések könyvet, e-könyvet A csipkeolvasó download MOBI, letöltések A csipkeolvasó IPad, olvas A csipkeolvasó MOBI, olvas A csipkeolvasó DOC, ingyenes A csipkeolvasó AWZ, Download e-könyvet A csipkeolvasó iPad , ingyenes A csipkeolvasó DJVU, Download A csipkeolvasó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A csipkeolvasó DVD, olvas A csipkeolvasó TXT, Book A csipkeolvasó letöltések DJVU, A csipkeolvasó letöltések könyvet ingyenes, A csipkeolvasó letöltések könyvet pdf ingyenes, A csipkeolvasó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A csipkeolvasó pdf ingyenes, A csipkeolvasó letöltések könyvet epub ingyenes, A csipkeolvasó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply