A csillagos égig

Rojik Tamás - A csillagos égig

"Gábor író, de lomtalanításból él: vállalkozó nagybátyjával együtt elhunyt emberek hátrahagyott tárgyait számolják fel. Dóra zongorista, de napközben ujjai fekete virágföldbe mélyednek. Egymásnak elmesélt, szokatlan történeteikből egy ismerős, hétköznapinak mégsem mondható világ épül fel. A szereplők küzdeni tudása és a szöveg lendülete pedig magával viszi az olvasót is.
Vados Anna
Rojik Tamás 1988-ban született Kecskeméten. A magyar-történelem alapszakot Szegeden, a tanári mestert az ELTE-n végezte. Első regénye Befogad és kitaszít címmel 2016-ban jelent meg a Napkút Kiadó gondozásában."A Könyv Magyarul!


Letöltések A csillagos égig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A csillagos égig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  125
  Cover:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789632637150
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2705376 / 1168480  TAGS:
  Online A csillagos égig ebook, könyvet A csillagos égig FB2, Download A csillagos égig PDF , Download A csillagos égig MOBI, Online A csillagos égig könyvet, ingyenes letöltések A csillagos égig IPhone, Online könyvet A csillagos égig PDF, ingyenes A csillagos égig DJVU, ingyenes letöltések A csillagos égig TXT, letöltések A csillagos égig RTF, Online A csillagos égig FB2 , e-könyvet A csillagos égig letöltések TXT, ingyenes A csillagos égig letöltések könyvet, e-könyvet A csillagos égig download MOBI, letöltések A csillagos égig IPad, olvas A csillagos égig MOBI, olvas A csillagos égig DOC, ingyenes A csillagos égig AWZ, Download e-könyvet A csillagos égig iPad , ingyenes A csillagos égig DJVU, Download A csillagos égig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A csillagos égig DVD, olvas A csillagos égig TXT, Book A csillagos égig letöltések DJVU, A csillagos égig letöltések könyvet ingyenes, A csillagos égig letöltések könyvet pdf ingyenes, A csillagos égig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A csillagos égig pdf ingyenes, A csillagos égig letöltések könyvet epub ingyenes, A csillagos égig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply