A csillagok gyermekei


Ez a könyv gyermekalakokat mutat be, szülő-gyermek kapcsolatokat ír le, amelyekben a sorsszerűséget és a fejlődési lehetőséget is nyomon követi. Elemzéseiben a négy ősi energia: a Tűz, a Föld, a Levegő és a Víz megnyilvánulásai ötvöződnek az asztrológia csillagjegyeinek sajátosságával és a szerző pszichológiai, pedagógiai ismereteivel, személyes tapasztalataival.Az összes asztrológiailag lehetséges szülő-gyermek kapcsolatot bemutatja a Kostól a Halakig: minden szülőt és minden gyermektípust összehasonlít egymással. Mindenki kikerseheti saját csillagjegyének kapcsolatmintáját gyermekével, amelyben legfontosabb személyiségjegyeiket és azok egymáshoz való viszonyát ismerheti meg.Ez a könyv azok számára íródott, akik minél többet szeretnének megtudni gyermekükről, így ajándékképpen sokat megtudhatnak önmagukról is. Szemléletmódja azt közvetíti, hogy minden gyermekhez a maga lelki sajátosságai szerint kell viszonyulnunk.Szabó Mária 1959. március 25-én született Tabon és Törökkoppányban nőtt fel. Pécsett magyar-történelem szakos tanári diplomát szerzett, a müncheni egyetemen történelmet, pszichológiát hallgatott, majd természetgyógyászatot és asztrológiát tanult. Eddig Németországban három könyve jelent meg, magyar nyelven is ez a harmadik munkája.A Könyv Magyarul!


Letöltések A csillagok gyermekei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A csillagok gyermekei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789632126739
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2082908 / 1008367
  Format:


  TAGS:
  Online A csillagok gyermekei ebook, könyvet A csillagok gyermekei FB2, Download A csillagok gyermekei PDF , Download A csillagok gyermekei MOBI, Online A csillagok gyermekei könyvet, ingyenes letöltések A csillagok gyermekei IPhone, Online könyvet A csillagok gyermekei PDF, ingyenes A csillagok gyermekei DJVU, ingyenes letöltések A csillagok gyermekei TXT, letöltések A csillagok gyermekei RTF, Online A csillagok gyermekei FB2 , e-könyvet A csillagok gyermekei letöltések TXT, ingyenes A csillagok gyermekei letöltések könyvet, e-könyvet A csillagok gyermekei download MOBI, letöltések A csillagok gyermekei IPad, olvas A csillagok gyermekei MOBI, olvas A csillagok gyermekei DOC, ingyenes A csillagok gyermekei AWZ, Download e-könyvet A csillagok gyermekei iPad , ingyenes A csillagok gyermekei DJVU, Download A csillagok gyermekei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A csillagok gyermekei DVD, olvas A csillagok gyermekei TXT, Book A csillagok gyermekei letöltések DJVU, A csillagok gyermekei letöltések könyvet ingyenes, A csillagok gyermekei letöltések könyvet pdf ingyenes, A csillagok gyermekei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A csillagok gyermekei pdf ingyenes, A csillagok gyermekei letöltések könyvet epub ingyenes, A csillagok gyermekei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply