A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra


1941. december 7-én a Japán Császarság repülőgépei súlyos csapást mértek a Pearl Harborban horgonyzó amerikai hadihajókra. Kitört a közel négy évig tartó csendes-óceáni háború amelynek során a hadviselés történetében először – és remélhetőleg utoljára – került sor atombomba alkalmazasara. A háborúban Japán teljes vereséget szenvedett. A csendes-óceáni hadszíntér napról napra időrendi sorrendben mutatja be a háborút, igy az olvasó megismerheti a sorsdöntő szárazföldi- tengeri és légi csaták – Guadalcanal, Midway, Kohima, Imphal. Leyte-öböl, Ivo Jima és Okinava – legfontosabb mozzanatait. A nagyobb csaták jobb megértését minden esetben térkép is segíti. A csaták és a hadjáratok leírásán túl a könyv külön cikkekben mutatja be az amerikai és a japán haderőt vezénylő legfontosabb parancsnokokat, például MacArthurt. Nimitzet és Jamamotót.
A japán gőzhenger az 1941-42-es években uralma alá hajtotta Délkelei-Ázsiát és a Csendes-óceán
középső térségét, ezt követően azonban védekező háborúra kényszerült a hatalmas ipari és katonai
potenciállal bíró, egyre nagyobb lendülettel támadó Egyesült Államokkal szemben. Az óriási hadműveleti
távolságok, valamint a partraszállási hadműveletek miatt számos jelentős haditechnikai újításra került
sor. A csendes-óceáni hadszíntér napról napra ennek megfelelően ismerteti a repülőgép-hordozókat,
a szállító repülőgépeket, a nagy hatósugarú bombázókat. a kézifegyvereket és a partraszállási
technikákat is.
A csendes-óceáni hadszíntér napról napra 350 fényképpel, valamint térképekkel illusztrálja a harcokat. A képek bemutatják az amerikai hajók ellen végrehajtott kamikazetámadásokat, a japán katonák által végrehajtott öngyilkos szuronyrohamokat, valamint az amerikai bombázók által 1944-45-ben Japánban okozott pusztításokat is.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1080 gr
  ISBN:
  9789637054082
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2113188 / 1018981
  Series:


  TAGS:
  Online A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra ebook, könyvet A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra FB2, Download A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra PDF , Download A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra MOBI, Online A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra könyvet, ingyenes letöltések A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra IPhone, Online könyvet A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra PDF, ingyenes A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra DJVU, ingyenes letöltések A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra TXT, letöltések A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra RTF, Online A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra FB2 , e-könyvet A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra letöltések TXT, ingyenes A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra letöltések könyvet, e-könyvet A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra download MOBI, letöltések A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra IPad, olvas A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra MOBI, olvas A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra DOC, ingyenes A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra AWZ, Download e-könyvet A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra iPad , ingyenes A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra DJVU, Download A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra DVD, olvas A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra TXT, Book A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra letöltések DJVU, A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra letöltések könyvet ingyenes, A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra letöltések könyvet pdf ingyenes, A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra pdf ingyenes, A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra letöltések könyvet epub ingyenes, A Csendes-óceáni hadszíntér napról napra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply