A csend szava


Thomas Merton (1915-1968) kalandokban bővelkedő huszonhét év után kopogtat be az amerikai Kentucky állambeli Getszemánia trappista monostorba. Jó tízéves teljes hallgatás után elöljárói kifejezett kívánságára veszi újból kezébe a tollat, aminek a belépéskor végleges búcsút akart mondani. Összeállítja önéletrajzát, naplóírásba fog (ugyancsak parancsra). Később – hogy e néma közösségben hangot adjon benti és a világban élő testvérei iránti szeretetének – egy-egy kötetnyi írásban megosztja velük a monasztikus béke és a szemlélődő imaélet rejtett kincseit. Igaz, a kolostor szigorú fizikai korlátokat emel, de a szerzetes szíve lassanként az egész világ felé kitárul. Magány és világméretű közösség, egymásért viselt felelősség: ezek a jelen válogatás főbb műveinek alapgondolatai. Merton, rendi nevén Louis testvér az írásaival együtt kezét is nyújtja Olvasójának, hogy a rá annyira jellemző spontán közvetlenséggel, vagány merészséggel és sziporkázó humorral őt is bevezesse az Istennel megélt benső béke és öröm világába. A kötetben közölt írások jó két évtizedet ölelnek át. Az Ázsiai útinapló már a beteljesedést sejteti, azt a pillanatot, amikor Merton, elveszítve fizikai és szellemi korlátait, szembenézhetett a személyes Szeretettel.A Könyv Magyarul!


Letöltések A csend szava ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A csend szava ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  472
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  630 gr
  ISBN:
  9789633612934
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2015830 / 1084934
  Translator:


  TAGS:
  Online A csend szava ebook, könyvet A csend szava FB2, Download A csend szava PDF , Download A csend szava MOBI, Online A csend szava könyvet, ingyenes letöltések A csend szava IPhone, Online könyvet A csend szava PDF, ingyenes A csend szava DJVU, ingyenes letöltések A csend szava TXT, letöltések A csend szava RTF, Online A csend szava FB2 , e-könyvet A csend szava letöltések TXT, ingyenes A csend szava letöltések könyvet, e-könyvet A csend szava download MOBI, letöltések A csend szava IPad, olvas A csend szava MOBI, olvas A csend szava DOC, ingyenes A csend szava AWZ, Download e-könyvet A csend szava iPad , ingyenes A csend szava DJVU, Download A csend szava e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A csend szava DVD, olvas A csend szava TXT, Book A csend szava letöltések DJVU, A csend szava letöltések könyvet ingyenes, A csend szava letöltések könyvet pdf ingyenes, A csend szava pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A csend szava pdf ingyenes, A csend szava letöltések könyvet epub ingyenes, A csend szava ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply