A családi gazdálkodás ökonómiája

Dr. Vasa László - A családi gazdálkodás ökonómiája

Napjaink gazdasági és társadalmi folyamatai egyre inkább az egyensúlytalanság irányába változnak. Nem csupán a társadalmi, hanem a természeti környezet is változik, mégpedig negatív módon. E folyamatok nyilvánvalóvá teszik a fenntartható komplex (gazdasági-társadalmi-ökológiai) rendszerek szükségességét, melyben a háztartások kiemelt szerepet játszanak. Az egyes háztartások automatikusan a fenntarthatóság irányába egyensúlyoznak. A háztartás-üzem szimbiózisa, amely általában is jelen van a gazdaság egészében, különös sajátossággal jelenik meg a mezőgazdaságban. A családi gazdaságban szorosan összefonódik a háztartás és a gazdaság, az önellátás és az árutermelés: a tőke a család tulajdonában van, amely kontrollálja az inputokat, döntéseket hoz, de egyben végzi a termelő tevékenységet is.A Könyv Magyarul!


Letöltések A családi gazdálkodás ökonómiája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A családi gazdálkodás ökonómiája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789639935815
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2388309 / 1109870  TAGS:
  Online A családi gazdálkodás ökonómiája ebook, könyvet A családi gazdálkodás ökonómiája FB2, Download A családi gazdálkodás ökonómiája PDF , Download A családi gazdálkodás ökonómiája MOBI, Online A családi gazdálkodás ökonómiája könyvet, ingyenes letöltések A családi gazdálkodás ökonómiája IPhone, Online könyvet A családi gazdálkodás ökonómiája PDF, ingyenes A családi gazdálkodás ökonómiája DJVU, ingyenes letöltések A családi gazdálkodás ökonómiája TXT, letöltések A családi gazdálkodás ökonómiája RTF, Online A családi gazdálkodás ökonómiája FB2 , e-könyvet A családi gazdálkodás ökonómiája letöltések TXT, ingyenes A családi gazdálkodás ökonómiája letöltések könyvet, e-könyvet A családi gazdálkodás ökonómiája download MOBI, letöltések A családi gazdálkodás ökonómiája IPad, olvas A családi gazdálkodás ökonómiája MOBI, olvas A családi gazdálkodás ökonómiája DOC, ingyenes A családi gazdálkodás ökonómiája AWZ, Download e-könyvet A családi gazdálkodás ökonómiája iPad , ingyenes A családi gazdálkodás ökonómiája DJVU, Download A családi gazdálkodás ökonómiája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A családi gazdálkodás ökonómiája DVD, olvas A családi gazdálkodás ökonómiája TXT, Book A családi gazdálkodás ökonómiája letöltések DJVU, A családi gazdálkodás ökonómiája letöltések könyvet ingyenes, A családi gazdálkodás ökonómiája letöltések könyvet pdf ingyenes, A családi gazdálkodás ökonómiája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A családi gazdálkodás ökonómiája pdf ingyenes, A családi gazdálkodás ökonómiája letöltések könyvet epub ingyenes, A családi gazdálkodás ökonómiája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply