A családból fakadó erő

Peter Orban - A családból fakadó erő

Egy sziú indiánnak talán valóban hatalmas erővel gazdagodhat a lelke Új-Mexikóban, az ősei sírjánál, de a nyugat-európai "ezoterikus turista" semmit sem talál ott. Ezzel az úttal – öntudatlanul – mindössze nagy kitérőt tesz, amíg talán egy napon szülővárosa köztemetőjében valóban megtalálja azt a helyet, ahonnan erőt meríthet: az apja sírját. Peter Orban, a tapasztalt pszichoterapeuta segítségével felfedezhetjük, mennyi erőt meríthetünk a saját családunkból. Ha – bármilyen okból – száműztünk a lelkünkből egy családtagot, akkor ez az erőforrás elapad. De nem véglegesen: a lélek 12 utazása során a lelkünkből kizárt s elfelejtett családtagok ismét új erőforrásként gyűlhetnek össze a szívünkben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A családból fakadó erő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A családból fakadó erő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  278
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789632910314
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2084945 / 1061227
  Translator:


  TAGS:
  Online A családból fakadó erő ebook, könyvet A családból fakadó erő FB2, Download A családból fakadó erő PDF , Download A családból fakadó erő MOBI, Online A családból fakadó erő könyvet, ingyenes letöltések A családból fakadó erő IPhone, Online könyvet A családból fakadó erő PDF, ingyenes A családból fakadó erő DJVU, ingyenes letöltések A családból fakadó erő TXT, letöltések A családból fakadó erő RTF, Online A családból fakadó erő FB2 , e-könyvet A családból fakadó erő letöltések TXT, ingyenes A családból fakadó erő letöltések könyvet, e-könyvet A családból fakadó erő download MOBI, letöltések A családból fakadó erő IPad, olvas A családból fakadó erő MOBI, olvas A családból fakadó erő DOC, ingyenes A családból fakadó erő AWZ, Download e-könyvet A családból fakadó erő iPad , ingyenes A családból fakadó erő DJVU, Download A családból fakadó erő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A családból fakadó erő DVD, olvas A családból fakadó erő TXT, Book A családból fakadó erő letöltések DJVU, A családból fakadó erő letöltések könyvet ingyenes, A családból fakadó erő letöltések könyvet pdf ingyenes, A családból fakadó erő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A családból fakadó erő pdf ingyenes, A családból fakadó erő letöltések könyvet epub ingyenes, A családból fakadó erő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply